Normális, hogy bepisil, műtét után 2 nappal?
Pentek délután ivartalanították( igen, már írtam róla). Tegnap már egész nap csak lent pisilt, azán este bepisilt, mikor hazajött a párom, ma reggel meg mikor meglátta apámat. Lehetséges, hogy a műtét miatt nem tudja visszatartana és azért pisil be, ha nagyon örül? Amúgy csak mostanában lett szobatiszta, ha ez számít.
Ez normális ilyenkor? Ugye nem fog így maradni?
Igen, normális, itt szó sincs inkontinenciáról.
Ha 1 hónap múlva is bepisil, akkor az már baj, de az én kutyusom sem bírta sokáig visszatartani a műtét utáni napokban.
kezdek aggódni, ma már háromszor pisilt be, midnig akkor amikor épp vittem volna le.:S
Igaz, hogy sok vizet iszik azóta, de ennyire nem bírja visszatartani? Tudja, hogy ha ráadoma pórázt meg öltözök az azt jelenti, hogy megyünk pisilni és szégyenli is nagyon magát miután bepisil, midnig elbújik, de tényleg ennyire nem bírja visszartartani? Nem lehet, hogy elrontottak valamit a műtétnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!