Ha napi 3szor viszem le a kutyát, de nem minden nap ugyanabban az időben, az baj?
Kedves első: a 3 az pont elég - a legtöbb embernek ideje sincs többre.
Kérdezőnek: nem baj ha már nem pici, és nem ezen múlik a szobatisztaság. A lényeg a 3 alkalom alatt legyen meg a min. 2,5 óra lent lét :o)
Neki bőven elég ennyi!miért te nyugdijas vagy, h egész nap ráérsz kutyát sétáltatni!!??-.-
van amikor több időt vagyunk kint ez az időjárástól is függ vagy ,h mennyire érünk rá...
Nem vagyok nyugdíja, de:
reggel felkelek, meló előtt leviszem őket 1 órára (van h futás)
hazajövök, szintén 1 óra (vagy 1 héten egyszer agility edzés)
este 20-30 perc
Nem olyan nagy kunszt. És persze h elég neki a te 3*20 perced, mivel a kutyák rendkívül jól alkalmazkodnak. De hidd el, nem sértődne meg, ha napi 2-2,5 órát mennétek.....ami azért sokkal közelebb van a napi mozgásigényéhez.
Köszönöm a válaszokat!
3 miért lenne kevés, ezt én sem értem....Reggel este 30-45 percet vagyunk lenn, délután meg másfél, 2 órát.
Azért tettem fel a kérdést, mert hétköznap ok, max 10-20 perc eltérés van aközött, hogy melyik nap hánykor viszem, de pl. amikor hétvégén elmegyek a barátaimmal, és akkor nem este viszem le utoljára, hanem mondjuk késő éjjel, vagy kora hajnalban, mikor hazaérek, de így nem is kelek fel reggel, hanem alszom 7-8 órát, és lehet, hogy az "első" séta vasárnap mondjuk délben, vagy kora délután van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!