Fontos, hogy mindig ugyanabban az időben kapjon enni a kutya?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert a farkasok sem esznek mindig ugyanakkor.Például,néha egy óra eltérés,hamarabb vagy később a megszokottnál, baj vagy semmi gond.Mondjuk én nem olyan hajszálpontosan etetek,este 8 óra körül,reggel pedig megint olyan 8 óra körül,kisebb,nagyobb eltolódásokkal.Köszi a válaszokat,és jó kutyázást mindenkinek.2011. jún. 8. 15:55
1/9 anonim válasza:
Mi sem etetjük mindig ugyanabban az időben.. Sőt van hogy ha tanitom, akkor adok neki 10-15 szem tápot is, de azt is nagyon ritkán.. Van mikor csak valamikor adok neki kaját mert kér.. Ennyi... Nem számolom hogy mikor kell neki adnom. 13L Németjuhász kutyus
2/9 anonim válasza:
Ezzel nincs semmi baj . Én úgy szoktam hogy amikor nyüszít , vagy valahogy mindig jelez :D .
3/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem,hogy az a nyüszítős dolog nem a legjobb ötlet az én esetemben...Egész nap enne,ha lehetne.Pedig többet adok neki,mint amennyit ajánl a tápgyártó,elég jó tápot kap(Bosch),plusz egy egy olajos halkonzerv,tojás,belsőség.De olyan zabálós.
2011. jún. 8. 16:11
4/9 anonim válasza:
Fontos, de nem percre pontosan kell adagolni! :) Az az egy óra eltérés nem oszt nem szoroz, de azért jó ha be tudtok tartani egy bizonyos időt, amikor enni kap és nem úgy hogy amikor ő követeli! :) A kutya életében rendnek kell lennie, és ez is egy stabil ponttá kell hogy váljon.
5/9 zsuzsabazsa válasza:
Általában este 6 és 8 közt etetek.
6/9 anonim válasza:
Nem fontos csak nagyjából.Tehát pl. 5-8 között.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2011. jún. 8. 21:16
8/9 anonim válasza:
Vigyázz el ne hízzon mert akkor hamarabb fog elpusztulni.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem,a hízástól messze áll még.4-5 naponta szoktam mérni,27 kg körül van a súlya,+- 2oo-300 g.Rengeteget jár,plusz hetente legalább egyszer úsztatás.Hamar ledolgozza a kalóriákat.
2011. jún. 9. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!