Milyen fajta lenne nekem az ideális?
az nem nagytestű kutya, meg gyakran meghülyül.
Én inkább boxert ajánlanék vagy dobermannt.
Kedves Kérdező!
Nekem Collie-m van!!Bent tartom, reggel jön futni stb...
Ha akarsz írj nyugodtan privit !:):):D
Kedves Kérdező!
A spániel is tökéletesen megfelel az elvárásaidnak. Volt már spánielem, örökmozgó, felnőtt korában is játékos, imádja a labdát, frizbit, szeret kirándulni, nem fárad el hamar, barátságos, könnyen tanul.
Erdélyi kopó kép:
"Jelleme: Egyéniség. Független, vállalkozó szellemű, értelmes és barátságos kutya. Igazi vadász, remek orral és óriási kitartással. A szabadban aktív és mozgékony, a lakásban viszont rendszerint nyugodt és igen kedves. Szellemi érettségét általában 2-3 éves kora körül éri el. Az időjárás viszontagságait jól tűri, és ridegen is tartható, feltéve, hogy ott elegendő kapcsolata van az emberekkel, és sok mozgási lehetőséget biztosítanak a számára.
Társas viselkedése: Az erdélyi kopó társaságkedvelő kutya, amely remekül érzi magát más ebek között. Ugyanakkor nem ajánlható nyugodt szívvel macskák, nyulak és más állatok mellé, bár a korán megkezdett szocializáció itt is igen sokat számíthat. Ez a ritka magyar fajta jól kijön a gyerekekkel, az idegenekkel szemben viszont tartózkodó és gyanakvó, de nem agresszív. Csak a legvégső esetben harap, például akkor, ha a család egyik tagja veszélybe kerül."
Üdv!
Tudom javasolni a Cane Corsot.
Külsőre kicsi félelmetes, de ha a farkát és fülét is meghagyatod, egész jól el tudod rejteni a bárányok közt.
A fent leírtakat teljes mértékben tudja teljesíteni, és hihetlenül gyorsan tanul.
Sok siker.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!