Hogy nyerhetném vissza a kutyám bizalmát? Egy szakértőre lenne szükségem.
Figyelt kérdés
2 éves szuka kaukázusi, 1 éves korában már fertőzte meg kullancs és amikor megkapta a gyógyító szurit, kinn voltunk vele mindannyian, hogy megnyugtassuk, nem lesz gond és hogy eltereljük a figyelmét. Persze fájt neki az injekció és el is bújt előlünk, mert úgy érezte bántottuk, de utána rendeződött minden. Múlthéten ismét megbetegedett, kullancs fertőzte meg és emlékezett rá, hogyha ő rosszul van, akkor mi valami fájdalmasat fogunk vele csinálni. 7-én lejött a doki, pórázzal édesanyám megfogta, nyugtatta, elvette a figyelmét míg én kimentem a doki elé, megszúrta, felnyüszített a kutya és azóta nem engedi, hogy megsimogassuk, morgott is ránk pár napig, főleg anyára és rám mert mi voltunk ott mikor ez történt. Mai napig elfordítja tőlünk a fejét. Az orvos azt javasolta ne adjunk neki 2 napig enni, akkor megéhezik, alább ad a makacsságából (mert tény, nagyon makacs, egoista, hihetetlen nyakas kutyáról van szó) és majd pitizni fog az ételért. Ma van a 2. nap, tegnap reggel és este kérte a kutya a kaját de nem adtunk neki, most 11kor adott anyukám neki egy falat kutyaszalámit, hátrébb állt és hívta a kutyát magához, ha engedi a simítást, mondván akkor kap mégegy falatot. A kutya leült, magasba emelte a fejét (flegmán ahogy szokta), nem mozdult percek után sem így nem kapott többet. Szakember, hozzáértő válaszát várom, mi tévők legyünk, hány napig tehetjük ezt? Próbáljuk kiengesztelni, de nem megy.2011. ápr. 12. 11:45
21/21 anonim válasza:
Nagyon örülök neki :) Tök jó, hogy van olyan, aki hallgat ránk, és rájön, hogy tényleg igazunk van :)
Szóval gratulálok, csak így tovább!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!