Hogyan nyerhetném vissza a nyaralás előtti fehér bőrszínemet?
Hiába kenegettem magam nyaralás alatt 50 faktoros naptejjel. Lebarnultam, de nekem mindig is a sápadt, fehér bőr tetszett, ráadásul (és ez a legzavaróbb!) elöl látszik a bikini helye a mellemen. :(
Van valami kencefice amivel visszanyerhetném a nyaralás előtti fehér bőrszínemet vagy esetleg valami amivel felgyorsíthatnám a visszafakulást?
Ismer valaki valamilyen praktikát erre vonatkozóan?
Ilyet is ritkán hallani, hogy valaki fehér bőrt szeretne...
Türelem, hamar le fog kopni rólad a szín. :D
Én is így vagyok vele, mint a kedves kérdező. Jobban szeretem, ha fehér a bőröm, mint, hogy barna. Hamar barnulok, de nem napozok, hanem minden nap lovagolni járok, így a 2 karom a lábaim és a nyakam barna, a többi testrészem pedig fehér. Nem tudom mit lehetne vele kezdeni.
20/L
kencefice: kb. 4 teáskanál citromlé, 2 teáskanál tej é 2 teáskanál méz- ezeket összekevered és este arctisztítás után felkened az arcodra (v. ahol fehéríteni akarsz), rajtahagyod 15-20 percig aztán lemosod. Nem hat azonnal, kb. 3-4 nap után látni, hogy fehérebb a bőr.
valamint E-, A és C-vitaminban gazdag ételeket fogyassz és igyál sok vizet, na meg ne menj a napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!