Melyik a legjobb termék a kullancsok, bolhák és a többi élősködő ellen az 5 hónapos nagytestű kutyámnak?
Tudom, hogy sok ilyen kérdést tettek fel már, és bújom is őket már egy ideje, de az utolsó pár ezer forintomból kell vennem neki valami tényleg hatásos szert, mert az advantix nem vált be, és nagyon bizonytalan vagyok, hogy mi lenne jó.
Ha megint olyat veszek, ami nem lesz hatásos, nem tudok már neki újat venni.
Mindenki mást ír, nem tudom melyik a legjobb.
Dél-Pesten élünk, kertes házban, visszük sétálni hetente 3-5 alakalommal füves, homokos részre.
Kérlek segítsetek.
Köszönöm.
Barátnőmnél a Biospotx vált be. Most az van az én kutyáimon is. Eddig az eredmény jó :o) Ami tetszett benne h nem olyan drága, és teljesen természetes.
De amit már leírtak, h mindenkinél más válik be, mivel ezek a szerek a kutya (vérének) illatát, kipárolgását változtatják meg - és ahogy az embereknél a parfüm, nem mindenkinél ugyanolyan illatú - így a kullancs elleni szerek is más-más kölcsönhatásba lépnek egyes egyedeknél.
Köszönöm a válaszokat.
Megrendeltem tegnap a Kiltixet, remélem beválik majd.
Írok, ha kiderült, hátha az én tapasztalatom is fog valakinek segíteni.
Nekem is nagyon jól jöttek a hozzászólások a keresések alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!