Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Noé-hoz lehet menni kutyát...

A Noé-hoz lehet menni kutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés

Nem örökbefogadni szeretnék, csak egy-egy kutyát elvinni fél-egy órás sétára.

Ez lehetséges?

2011. ápr. 10. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

2 perc google, és máris nem szorulsz mások segítségére.

2011. ápr. 10. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én többször láttam a honlapot, és azt állapitottam meg, hogy mivel rengeteg a befogadott szerintem örülnének is neki, de biztos vannak önkéntesek
2011. ápr. 10. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet! Először szombaton menj 10:00 és 15:00 között, mert ez a nyílt nap. Ilyenkor marha sokan vannak, és mindenki ezerrel dolgozik, nehéz találni valakit, aki körbevezet, de elsőre ilyenkor kell menni, mert van aki megmutatja kiket lehet kivinni, melyik milyen, mit csinálsz a bent állsz egy kennelben, és összevesznek a kutyák, stb.

Aztán ha már nagyjából képben vagy, ismered a helyet, meg az önkénteseket, akkor bármelyik nap mehetsz 10:00-15:00 között.

2011. ápr. 10. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat!:)
2011. ápr. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!