Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi ampulla NEOSTOMOSAN-t...

Mennyi ampulla NEOSTOMOSAN-t használjak?

Figyelt kérdés
Egy 27 kilós amerikai staffordshire terrierre, egy bischon havanesere és yorkshire terrierre (2-2 kilósak) és egy házimacskára.
2011. ápr. 6. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a leírás alapján?
2011. ápr. 6. 19:39
 2/13 A kérdező kommentje:
már megint az értelmesek közül valaki...
2011. ápr. 6. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem jó a leírás?
2011. ápr. 6. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Tényleg szerintem is a leírás alapján kellene hígitani, most fejből én nem vágom, de vagy a stomozan vagy a cidol macskára nem alkalmazható.

Tedd valami permetező félébe és fújd be a kutyák szőrét, bőrét a száj és szem környéket hagyd ki és, ha lehet ne nyalogassák egymást és magukat.

De nem akarok beleszólni, spottal hosszútávon jobban jössz ki és biztonságosabb is,egészen késő őszig használnod kell a neostomozant.

2011. ápr. 6. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Mit akarsz vele?

Fújni, vagy fürdetni? Macskánál kicsit necces, mert lenyalja és jócskán nyálzik utána egy ideig.

2011. ápr. 6. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez nem kilóra van, mint a spot-on készítmények. (jól sejtem, hogy bolháról van szó?)

A macskára, kiskutyákra bőven elég 1 ampulla higítva (1 liter vízzel)

Az a lényeg, hogy annyi víz legyen, amennyiben át tudod mosni az állatot. A kicsiket lavórba tudod állítani, és ott tudod rájuk locsolgatni a cuccot, legalább negyed órán keresztül! Én egy kicsi, műanyag pohárral szoktam. A víz legyen annyira meleg, hogy ne fázzanak, és ne hűljön ki nagyon hidegre. És mindenhová kerüljön víz, a fejükre is!

Fontos, hogy mindegyik állatot külön vízben mosd át, és utána öntsd ki a wc-be.

Az amstaffot gondolom csak a kádban tudod, oda kell 3-4 ampulla, és azt olyan 4-5 liter vízzel higítsad.

Ne csak annyi legyen, hogy ráöntöd, és vársz, hanem folyamatosan locsolgasd 15 percig. A hátát, a lábát, hasát, combjait, hajlatokat, nyakát, fejét farkát.

Ha bolha, akkor 5-6 nap múlva ugyanezt meg kell ismételni.

2011. ápr. 6. 20:20
 7/13 A kérdező kommentje:
igen, sajnos bolhák :S. Köszi a tanácsot.
2011. ápr. 6. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Ja és ne felejtsd el a környezetet is bolhamentessé tenni. Valószínűleg a lakásban is megbújt néhány, amik simán vissza fognak költözni az állatokba.

Nagyon alapos porszívózás, és én ilyen neostomosan oldattal végig permetezném a sarkokat, fekhelyeket.

2011. ápr. 6. 23:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem jó a neostomosan helyett a biokill vagy az insecticide 2000?
2011. ápr. 7. 06:47
 10/13 A kérdező kommentje:
sürgős lenne és sok pénzünk, a neostomosan meg kb. 10 ezer vagy annál is több lenne :S
2011. ápr. 7. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!