Whels terriert szeretnék? MIt tudtok róla, kinek vált be családi kutyaként?
Szerintetek elférne a macskáink és a puli kutyánk melett?
Nem veszne velük össze?
Illeteve mire van szüksége egy ilyen kutyának?
Olyan nincs, hogy whels terrier...talán a west highland white terrierre gondolsz?
Akkor pedig:
Whels terrier nincs, én csak welsh terriert ismerek, szerintem arra gondolt a kérdező. :)
Egyébként nagyszerű kutyák, bár terrier lévén igen makacsok tudnak lenni.
Ha kölyökkortól kezdve szocializálva és szoktatva van a pulitokhoz és a macskátokhoz, akkor nem rajta múlik, hogy kijönnek-e. :) Biztosan tudna hozzájuk alkalmazkodni.
Olyan dolgokra van szüksége, mint a legtöbb kutyának, ha jól tudom két havonta nem árt kutyakozmetikushoz menni vele. :D Javítson ki valaki, ha tévedek, de az ilyen szőrtípusú kutyákat trimmelni szokták azt hiszem.
ennyi állat mellett ha még beleférne az időtökbe, hogy napi szinten + 3-4 órát sétáltassatok egy nagyon aktív vadászkutyát akkor ok + 1-2 óra naponta a játék, etetés tisztántartás-szóval unatkozó milliomosoknak biztosan jó elfoglaltság...
a puli mennyit sétál naponta, hogy érzi magát?
miért van szükség még egy kutyára?
én inkább családommal és a meglévő állatokkal foglalkoznék többet ha már ennyi a szabadidőm
Bocsi félreirtam4Welsh terrier!Rla szeretnék tudni:D
És hogy az állataink mellet elfér-e?ű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!