Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Whels terriert szeretnék? MIt...

~Luci~ kérdése:

Whels terriert szeretnék? MIt tudtok róla, kinek vált be családi kutyaként?

Figyelt kérdés

Szerintetek elférne a macskáink és a puli kutyánk melett?

Nem veszne velük össze?

Illeteve mire van szüksége egy ilyen kutyának?

2011. ápr. 6. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy whels terrier...talán a west highland white terrierre gondolsz?

Akkor pedig:

[link]

2011. ápr. 6. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
de van olyan kutya amelyik úgy nézz ki mint az airedale terrier csak kisebb!
2011. ápr. 6. 17:12
 3/8 xnorkax ***** válasza:

Whels terrier nincs, én csak welsh terriert ismerek, szerintem arra gondolt a kérdező. :)

Egyébként nagyszerű kutyák, bár terrier lévén igen makacsok tudnak lenni.

Ha kölyökkortól kezdve szocializálva és szoktatva van a pulitokhoz és a macskátokhoz, akkor nem rajta múlik, hogy kijönnek-e. :) Biztosan tudna hozzájuk alkalmazkodni.

Olyan dolgokra van szüksége, mint a legtöbb kutyának, ha jól tudom két havonta nem árt kutyakozmetikushoz menni vele. :D Javítson ki valaki, ha tévedek, de az ilyen szőrtípusú kutyákat trimmelni szokták azt hiszem.

2011. ápr. 6. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok csak rosszul írta a kérdező az welsh terrier!
2011. ápr. 6. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
A kutya helyes neve welsh terrier, ha ilyet akarsz először tanuld meg leírni helyesen a nevét. Google-ben pedig nézz utána mik az igényei. Az meg, hogy a macskáiddal meg a puliddal együtt megfér-e ez csak a másik kutyától függ. Mi erre nem fogunk tudni választ adni.
2011. ápr. 6. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:

ennyi állat mellett ha még beleférne az időtökbe, hogy napi szinten + 3-4 órát sétáltassatok egy nagyon aktív vadászkutyát akkor ok + 1-2 óra naponta a játék, etetés tisztántartás-szóval unatkozó milliomosoknak biztosan jó elfoglaltság...

a puli mennyit sétál naponta, hogy érzi magát?

miért van szükség még egy kutyára?

én inkább családommal és a meglévő állatokkal foglalkoznék többet ha már ennyi a szabadidőm

2011. ápr. 6. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát,tény csodálatos kutyák.Viszont terrier lévén nagyon aktív,tényleg rengeteget kell vele foglalkozni és persze ápolni a bundiját.Azért sztem nem milliomosoknak való,csak felelősségteljes gazdinak.Szocializálni kell már kölyökkorától,de makacs ezt előre nem lehet megjósolni,hogy fog kijönni a többi családtaggal.Én úgy gondolom csak akkor vállald be ha igazán tapasztalt kutyatartó vagy!Nekem is terrierem van,imádom de tízszer több időt fektettem bele,mint egy nyugodtabb vérmérsékletű kutyában,de nem cserélném őt semmire mert imádnivaló!Sok sikert!
2011. ápr. 6. 18:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Bocsi félreirtam4Welsh terrier!Rla szeretnék tudni:D

És hogy az állataink mellet elfér-e?ű

2011. ápr. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!