Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elütötte egy autó. Elaltassuk?

Elütötte egy autó. Elaltassuk?

Figyelt kérdés

Ma délután álltam be az autóval és a kutya kiszaladt. Sose szaladt még ki és tanítva is volt (járt suliba is) nem tudom most miért. Szóval kiment és erre jött egy autó ami el is ütötte. Elvittem az orvoshoz és azt mondta h nem tudja h mi legyen vele. Nem tud most felállni és nincs kedve semmihez de ez érthető. Azért kérdem mert mivan ha rendbe jön de az is lehet h csak szenved. Szerintetek?

4 éves kan Dobermann

2011. ápr. 5. 18:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

túléli :)

sokkal jobban van

2011. ápr. 26. 11:08
 22/24 anonim ***** válasza:

Remélem,a kutyád tanult az esetből, és a kaput messziről el fogja kerülni. Egy kutyában 100 %-ra sosem lehet megbízni.Bármilyen jól nevelt, az ösztön néha felülírja a nevelést.

Kívánok gyors gyógyulást és sok-sok évet még egészségben veletek!

2011. ápr. 26. 12:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Hála istennek, hogy jól van, már éppen ideje volt, hogy megszólalj.

anyon aggódtuk magunkat a kutyidért...

Remélem mielőbb teljesen egészséges lesz.

üdv.

2011. ápr. 26. 12:24
 24/24 anonim ***** válasza:

hála istennek ti is meg a kutyus is remélem ezentúl jobban figyeltek majd

és látod milyen jó hogy nem altattatad el :) nem szabad ilyen elhamarkodott döntést hozni :D

jobbulást neki

2011. ápr. 26. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!