Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elütötte egy autó. Elaltassuk?

Elütötte egy autó. Elaltassuk?

Figyelt kérdés

Ma délután álltam be az autóval és a kutya kiszaladt. Sose szaladt még ki és tanítva is volt (járt suliba is) nem tudom most miért. Szóval kiment és erre jött egy autó ami el is ütötte. Elvittem az orvoshoz és azt mondta h nem tudja h mi legyen vele. Nem tud most felállni és nincs kedve semmihez de ez érthető. Azért kérdem mert mivan ha rendbe jön de az is lehet h csak szenved. Szerintetek?

4 éves kan Dobermann

2011. ápr. 5. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Még ma új orvos! Aki röntgenez, ultrahangoz,és gyógyít!
2011. ápr. 5. 19:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

én is kérdezek valamit!

Szereted a kutyádat?

mert ha igen akkor nem kérdés hogy mit tegyél mozgass meg minden követ hogy meggyógyulhasson

2011. ápr. 5. 19:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
ez hosszú gyógyulás lesz de gyógyulás ha te is úgy akarod :/
2011. ápr. 5. 19:15
 14/24 anonim ***** válasza:
68%
majd írd meg hogy mi lett a kutyussal
2011. ápr. 5. 19:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is vitted orvoshoz. Valahogy az az érzésem.
2011. ápr. 5. 20:12
 16/24 xnorkax ***** válasza:
100%

Az orvos, aki ilyet mond, az nem orvos... :@@ Nem tudja mi legyen vele? Mégis mi lenne a dolga?

Vidd el egy másik orvoshoz, lehetőleg aki csinál rajta vizsgálatokat és felállít egy rendes diagnózist. Ha nem halt meg rögtön még mindig van remény! Egy 4 éves kutya még bőven a fiatal éveit tapossa, a műtétek sem okoznának neki nagy gondot.

Ha szereted a kutyádat ne tőlünk, ismeretlen emberektől várd, hogy megmondjuk, elaltasd-e. Ezt neked kell tudnod.

2011. ápr. 5. 20:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Amikor rám támadtak baltával az utcán, és a kutyám ( mert Ő is ott volt ) elé ugrott, és az Ő fejébe ment a balta, nem volt kérdés, hogy a helyszínelők után röktön a dokihoz rohantunk. Igaz a doki el is küldött, mert nem mert hozzányúlni. Na nem azért mert félt, hanem mert nem volt se asszisztense ( hétvégén fogadott rendelés időn kívül ) és nem volt meg a megfelelő felszerelése se. Így tovább küldött egy korházba. Ott minden volt. Azt mondták akkor, hogy ha a koponya is sérült akkor lehet be fog duzzadni az agy, és akkor meghal. De nem adtuk fel.....

Én a helyedbe állatkorházba vinném, ott minden vizsgálatot el tudnak végezni, és mindent megtesznek, még a lehetetlent is. Sok sikert!

És jobbulást!

2011. ápr. 5. 20:46
 18/24 anonim ***** válasza:

20:46 vok.

rögtön

2011. ápr. 5. 20:49
 19/24 lovelydog14 válasza:
Nem tudom, nem volt ilyenem. Az enyémet daganat miatt kellet elaltatni :( Láttam hogy milyen hogyha szeved. Nem szeretném átéllni mégegyszer. De azt is látni ahogy elaltatják az nagyon rossz. Nem tudom. Eggyik se lenne jó :(
2011. ápr. 6. 07:48
 20/24 anonim ***** válasza:
mi lett szegénnyel????????
2011. ápr. 8. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!