Miért izéli a lábamat a lánykutyánk?
Az én yorkim is csak egyszer csinálta egy plüss macival(szerintem ő is 5-6 hónapos lehetett)
Elvettem tőle, megmondtam neki, hogy nem szabad, és soha többé semmit nem akart elkapni.
De, engedheted játszani. Csak ha már most a lábadat izélgetni, hamarosan nem fogja neked odaadni a játékait, akár bemorog, vagy odakap ha a közelébe mész.
Ez az első figyelmeztetés arra, hogy kezdenek dominancia problméák kialakulni. Ha nem kezeled őket, akkor egyre durvábbak lesznek.
Néha szoktam olyat csinálni,hogy elveszem tőle és odaadom neki!
Jól van elolvasom a könyvet,de megveszem inkább,mert gépen elég netszes olvasni egész nap. :)
Én ajánlanám neked, hogy kezdj el kutyasuliba járni, mert ott is meg tudják neked mutatni az alapokat.
Ez a viselkedés egyértelműen arra vall, hogy a kutya otthon a főnök. Jan Fennel könyve az én szemléletmódomat is megváltoztatta és ezzel együtt a kutyámmal való közös együttélés is sokkal jobb lett.
Sajnos a kutya nem fog megtanulni emberül, úgyhogy rád marad a feladat.
Sok sikert kívánok nektek!
Tudom, hogy nem volt jó a link. Bocsánatot is kértem miatta, nem ellenőriztem le. De ugyanaz lett volna, mint amit Szellő lány linkelt.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!