Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért izéli a lábamat a...

Miért izéli a lábamat a lánykutyánk?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 13:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A bullterrier szukám egyszer próbálta meg,lerúgtam az ágyról(nem lett semmi baja,mielőtt valaki szólna az állatvédőknek,egy bullterrier sokkal durvább a másikkal),azóta eszébe sem jut.
2011. ápr. 5. 15:08
 22/30 anonim ***** válasza:

Az én yorkim is csak egyszer csinálta egy plüss macival(szerintem ő is 5-6 hónapos lehetett)

Elvettem tőle, megmondtam neki, hogy nem szabad, és soha többé semmit nem akart elkapni.

2011. ápr. 5. 15:11
 23/30 A kérdező kommentje:
Tárgyak bevédése?Ne engedjem semmivel játszani??
2011. ápr. 5. 15:45
 24/30 anonim ***** válasza:

De, engedheted játszani. Csak ha már most a lábadat izélgetni, hamarosan nem fogja neked odaadni a játékait, akár bemorog, vagy odakap ha a közelébe mész.

Ez az első figyelmeztetés arra, hogy kezdenek dominancia problméák kialakulni. Ha nem kezeled őket, akkor egyre durvábbak lesznek.

2011. ápr. 5. 15:55
 25/30 A kérdező kommentje:

Néha szoktam olyat csinálni,hogy elveszem tőle és odaadom neki!

Jól van elolvasom a könyvet,de megveszem inkább,mert gépen elég netszes olvasni egész nap. :)

2011. ápr. 5. 15:58
 26/30 A kérdező kommentje:
Ja amúgy Z.O.L amit te linkeltél be az nem volt jó...
2011. ápr. 5. 16:02
 27/30 anonim ***** válasza:

Én ajánlanám neked, hogy kezdj el kutyasuliba járni, mert ott is meg tudják neked mutatni az alapokat.

Ez a viselkedés egyértelműen arra vall, hogy a kutya otthon a főnök. Jan Fennel könyve az én szemléletmódomat is megváltoztatta és ezzel együtt a kutyámmal való közös együttélés is sokkal jobb lett.

Sajnos a kutya nem fog megtanulni emberül, úgyhogy rád marad a feladat.

Sok sikert kívánok nektek!

2011. ápr. 5. 16:34
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! :)
2011. ápr. 5. 16:45
 29/30 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem volt jó a link. Bocsánatot is kértem miatta, nem ellenőriztem le. De ugyanaz lett volna, mint amit Szellő lány linkelt.

Sok szerencsét!

2011. ápr. 5. 21:41
 30/30 A kérdező kommentje:
Okés Z.O.L nem is azért írtam!Köszi szépen! :)
2011. ápr. 6. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!