S. O. S segítség nagyon sűrgős (? )
a kutyusom vemhes.
épp most kezdett vmi nyálkás ragacsos átlátszó folyadék folyni a puncijából
hamarosan meglesznek a kölykök?
Elfolyik a magzatvíz és megjelenik a pérában egy "buborék" ez a biztos jele, hogy jön az első, a szuka úgy csinálhat mintha kakilnia kellene és akár megpróbálhat kikéredzkedni is de ilyenkor inkább benn WC-zen mint, hogy kinn szüljön:)
Hivatalosan a magzatvíz elfolyásától számítva 1-2 órával meg kell jelennie az első kölyöknek és ha nem akkor irány a doki és jön a császár...
"Ne hagyjuk, hogy a méhlepényeket az anya megegye, mert hasmenést kap tőle! Számoljuk, hogy minden magzattal kijön-e a placenta, ha nem szólni kell az orvosnak az ellés végeztével, mert akkor ad majd injekciót, hogy kijöjjön, ugyanis a bentrekedt méhlepény gyulladást okoz, elpusztulhat az anya és a kicsinyek is.
Ha azonnal nem jön ki a kölyök után, nem kell megijedni, lehet, hogy csak a következő kölyök löki ki maga előtt."
még nincsenek meg!!!:o
vmi ragacsos folyadékot láttam a punciján.
de azóta semmi
nem tudom
birom:):)
macskának is segítettem már:):)
nincsenek:(:(
még mindig folyik belöle olyan izé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!