Sürgős segítség kellene! Van valakinek ötlete?
Sziasztok!
Fajtamentő vagyok, végső kétségbeesés miatt fordulok a fórumhoz, hátha.
Debrecenben egy lovardába 3 hónapja befogadtak egy fekete-fehér felemás szemű husky kan kutyust.
Nagyon sovány volt, felhízlalták, szerették. De a kutya rákapott, hogy kergeti a lovakat. Sajnos hétvégén ez már balesetet okozott: egy kislány leesett a lóról miatta.
A lovarda vezetője azonnal kirakta a kutyát.
A megtaláló nem akarja kidobni az utcára, ezért keresünk helyet. A környékbeli menhelyek és az is, ahová mi szoktuk vinni a kutyákat telistele vannak az árvíz miatt.
Panzióba vihetnénk, de üres a kassza, nem tudjuk kifizetni.
Én most nem tudom hazahozni, mert full a létszám és 4 hetes kiskutyáim vannak.
Aki gazdijelölt jelentkezett nálam, már elindult az egyik szaporítótelepre kutyát venni, nem tudok vele mit kezdeni.
Tudna valaki segíteni akár ideiglenesen?
Köszönöm a válaszokat!

Én nem jöhetek szóba, mondom, most vannak 4 hetes kiskutyáim. ezért nem jöhet hozzám. Különben már hoznám is, nem lenne gond.
Aki még szokott ideiglenes befogadónk lenne, holnap megy nyaralni.
Debrecenben van a kutyus, az M3 vonalán és utána Székesfehérvárig el tudják hozni.
Panzióba próbálom betenni épp, de nagyon drága, és még ivartalanítani is kéne a srácot.

Nincs képem róla, csak telefonon beszéltünk.
Nagyon leköteleznél, ha tudnál ideiglenes befogadót keríteni. Egy zsák kajával tudunk hozzájárulni.
Az itteni privi mailem nem működik, folytassuk az akiteki@gmail.com-on.
Szeintem nem lenne akadálya, hogy Debrecenből elvigye Miskolcra. Az nem akkora távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!