Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sürgős segítség kellene! Van...

Akiteki kérdése:

Sürgős segítség kellene! Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fajtamentő vagyok, végső kétségbeesés miatt fordulok a fórumhoz, hátha.

Debrecenben egy lovardába 3 hónapja befogadtak egy fekete-fehér felemás szemű husky kan kutyust.

Nagyon sovány volt, felhízlalták, szerették. De a kutya rákapott, hogy kergeti a lovakat. Sajnos hétvégén ez már balesetet okozott: egy kislány leesett a lóról miatta.

A lovarda vezetője azonnal kirakta a kutyát.

A megtaláló nem akarja kidobni az utcára, ezért keresünk helyet. A környékbeli menhelyek és az is, ahová mi szoktuk vinni a kutyákat telistele vannak az árvíz miatt.

Panzióba vihetnénk, de üres a kassza, nem tudjuk kifizetni.

Én most nem tudom hazahozni, mert full a létszám és 4 hetes kiskutyáim vannak.

Aki gazdijelölt jelentkezett nálam, már elindult az egyik szaporítótelepre kutyát venni, nem tudok vele mit kezdeni.

Tudna valaki segíteni akár ideiglenesen?

Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 14. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Merrefelé laksz?Én szivesen befogadnám de sajnos hozzánk se fér már több állat.:( Nagyon sajnálom, szoszédok se tartanák egy kis ideig, ajánld föl hogy pl. eteted csak lakhasson egy kicsit az udvarukba. Remélem befogadja valaki!!
2010. jún. 14. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Merre fele laksz? Dobj egy privit megpróbálok segíteni. Sajnos én is fullon vagyok most.
2010. jún. 14. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Én nem jöhetek szóba, mondom, most vannak 4 hetes kiskutyáim. ezért nem jöhet hozzám. Különben már hoznám is, nem lenne gond.

Aki még szokott ideiglenes befogadónk lenne, holnap megy nyaralni.

Debrecenben van a kutyus, az M3 vonalán és utána Székesfehérvárig el tudják hozni.

Panzióba próbálom betenni épp, de nagyon drága, és még ivartalanítani is kéne a srácot.

2010. jún. 14. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok: Sajnos én borsodban lakom Miskolc mellett. Idáig gondolom nem tudnátok elhozni. Esetleg megtudnám oldani az ideiglenes befogadást. De megpróbálok gazdit keresni neki. Képeket tudnál küldeni a kutyáról?
2010. jún. 14. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Nincs képem róla, csak telefonon beszéltünk.

Nagyon leköteleznél, ha tudnál ideiglenes befogadót keríteni. Egy zsák kajával tudunk hozzájárulni.

Az itteni privi mailem nem működik, folytassuk az akiteki@gmail.com-on.

Szeintem nem lenne akadálya, hogy Debrecenből elvigye Miskolcra. Az nem akkora távolság.

2010. jún. 14. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Írtam e-mailt.
2010. jún. 14. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!