Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja van a kutyámnak? Vagy...

Mi baja van a kutyámnak? Vagy csak egyszerűen már nem kölyök?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy roti kutyám. Már 2 éves múlt.

Nyolcadikos vagyok és most nagyon sokat kellett tanulnom és nem volt elég a kutyámra. a szüleim meg csak enni hajlandók neki adni.

Tehát mostanában csak bevolt szegény zárva (kertesházban élünk) és nem sokat mozgott

a múltkor végre volt rá időm. kImentem hozzá labdázni, amit régebben nagyon szeretett

de most nem is érdekelte.

Már kinőtte a játékot?

A bezártság miatt nem mozog?

többet kéne mozognia?

Vagy mi lehet vele?

Segítsetek

Lili

2011. ápr. 2. 18:11
 1/4 xnorkax ***** válasza:

Hova volt bezárva? Mennyi ideig nem volt veled kapcsolata?

Egy kutya felelősség, a legnehezebb időszakokban is kell rá időt szakítani. Nyomott hagyhatott benne, hogy sokáig nem volt vele foglalkozva.

Neki is kell a mozgás, legalább napi egyszer. Attól, hogy kertes házban éltek még szüksége van rá, nagyon is.

Az amúgy előfordulhat, hogy egyszerűen már nem olyan játékos, mint kölyökkorában. De inkább az előbbi a valószínű.

2011. ápr. 2. 18:15
 2/4 anonim válasza:
a kutyát sem megkötni,sem bezárni nem szabad.felelősséggel tartozunk érte.és napi szintű foglalkozást igényel.aki nem ér rá inkább ne vállaljon be kutyát.
2011. ápr. 2. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Szegény kutyus, szerintem is a bezárás miatt lett ilyen. Az én kutyusom is 2 éves, de nagy labda bolonod. A kutya nagy felelősség, ahogy előttem is írták. Próbálj meg minél többet foglalkozni vele, vissza fogja nyerni önmagát. Biztos nehéz suli mellett, de más is tanul, vagy dolgozik. Viszont, ha kutyust vállalsz, mindig szakítanod kell rá időt.

Fel a fejjel, lesz még ő a régi, csak ne hagyd magára.;)

2011. ápr. 2. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Akármelyik verzió előfordulhat, mi sem látunk bele a kutya fejébe. Mondjuk a roti egyáltalán nem az az apportos fajta, próbálj meg inkább ronggyal játszani vele, vagy ilyen nagy összecsomózott kötelekkel húzódzkodni, lehet, hogy az jobban bejönne neki.
2011. ápr. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!