Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vizsla lakásba?

Vizsla lakásba?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 21:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
kedves utolso..2 kutyám van még az egyik egy boxer a másik egy basset igy nagyon sokat szoktam velük sétálni,jo a bassetel már annyit nem mert nincs már olyan sok kedve,a boxer meg egy energia bomba igy bringa melett is szoktam futatni,agilytizek is vele,igy gondoltam arra,hogy egy vizsla jo lenne,mert lekötné a szabadidömet is és a boxerrel is jokat tudnának játszani. Mielött bárki jönne,hogy minek nekem még 1..össze vesztem anyámal és apámal lakok..mindig is kertes házba laktam kutyákal..és nem szoba cirkálokal" Német dogunk volt,egy basset-német juhász keverék,akkor most a basset és a boxer..És azért nem viszem öket át ide mert 1.2 kutya nem férne el..2 mindig is kinti kutyák voltak.3 nagyon össze vannak szokva.
2011. márc. 31. 22:09
 12/29 anonim ***** válasza:
Én nem veszekedés céljából írtam, csak ezt gondolom...ne annak vedd, nekem is volt kutyám, meg van is kint a kertünkben, én abból indulok ki..
2011. márc. 31. 22:13
 13/29 anonim ***** válasza:

Valóban, nem tudják mondani, hogy "hú de jól érzem magam", de igenis látszik egy kutyán, hogy mennyire kiegyensúlyozott és vidám. Ha kellően le van mozgatva, hidd el nem fog szomorúan az ablaknál ülni, hogy de jó lenne egyet futni, mert biztosítják neki a mozgást. És sokkal szívesebben fog elterülni a gazdi mellett, a puha kosárban, minthogy egyedül legyen kint egy kutyaházban.

Nekem ez a véleményem.

2011. márc. 31. 22:16
 14/29 anonim ***** válasza:
Ez kutya függő is persze, ilyen vizsla félék lehet szeretnek elheverészni lakásban, de mondjuk területvédő kutyák egész éjjel a portát figyelik, nagyobb juhász kutyák, komondor, kaukázusi..a kert a mindenük. Én erre értem.
2011. márc. 31. 22:21
 15/29 A kérdező kommentje:
azért én se akarok német dogot a lakásba. azért gondolkoztam a vizslán mert rövidszörü és nem tul nagy se" és minden féle képpen kan kutyát szeretnék..nem szeretem a szukákat.+mint emlitetem fent van a lehetöség arra,hogy dél elött kertben kiéli magát utána haza viszem ledobom a cuccom és megyünk erdöbe csavarogni meg még este leviszem valamikor.Ugyse lenne meg?
2011. márc. 31. 22:27
 16/29 anonim ***** válasza:
Ha ezt a kertes dolgot meg a délutánt tudod neki biztosítani, úgy korrekt szerintem, lényeg hogy jól fáraszd ki, sok futás sok játék, nyáron viheted úsztatni is ha van tó a közelben esetleg...
2011. márc. 31. 22:30
 17/29 A kérdező kommentje:
tó nincs sajna:/..másik kérdés Aluqard-ot mint nevet megtudná jegyezni egy kutya?(nem vagyok kiváncsi olyan véleményekre,hogy mien irtozatos hülye név..nekem ez tetszik
2011. márc. 31. 22:35
 18/29 anonim ***** válasza:
Kutya mindent megjegyez, itt főleg a hangsúlyon múlik ahogyan szólítod...azt szokták mondani a rövid nevek a jók, de a kutya megtanulja, itt mint mondtam a hangsúly a lényeg, mint a vezényszavaknál
2011. márc. 31. 22:42
 19/29 anonim ***** válasza:

Vizslának rövid szőre van és télen szétfagy kint--úristen te honnan szabadultál kedves válaszoló?!

Kedves kérdező ha így is úgyis eldöntötted h megveszed a vizslát kínlódni a panelba akkor minek írtad ki ide a kérdést?Keress egy b.nőt ő majd leköt:)

2011. ápr. 1. 10:45
 20/29 anonim ***** válasza:
67%

Én írtam, hogy megfagy kint. Tudom, hogy Magyarországon még az a normális, hogy a kutyát láncon tartjuk, moslékot kell ennie, és ki van b.szva a kertbe -20 fokban is, mert hát az csak egy kutya és mindent kibír, de tudod a fejlettebb országokban máshogy gondolkodnak az emberek. Kár, hogy egyesek (mint pl. te is) szűk látókörrel rendelkeznek.

Ja és van olyan ismerősöm, aki 2 magyar vizslát tart kint. Amikor hideg van, szó szerint reszketnek és ülnek az ajtó előtt, hátha beengedi őket valaki a házba. Az egyiknek már izületi problémái is vannak, az állatorvos is mondta, hogy a kinti tartás miatt sokkal nagyobb eséllyel alakulnak ki ilyen jellegű betegségek.

Szóval mielőtt lehülyéznél, gondolkodj, mert itt nem én vagyok az, aki butaságokat beszél, hanem te:)

2011. ápr. 1. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!