Vizsla lakásba?
Valóban, nem tudják mondani, hogy "hú de jól érzem magam", de igenis látszik egy kutyán, hogy mennyire kiegyensúlyozott és vidám. Ha kellően le van mozgatva, hidd el nem fog szomorúan az ablaknál ülni, hogy de jó lenne egyet futni, mert biztosítják neki a mozgást. És sokkal szívesebben fog elterülni a gazdi mellett, a puha kosárban, minthogy egyedül legyen kint egy kutyaházban.
Nekem ez a véleményem.
Vizslának rövid szőre van és télen szétfagy kint--úristen te honnan szabadultál kedves válaszoló?!
Kedves kérdező ha így is úgyis eldöntötted h megveszed a vizslát kínlódni a panelba akkor minek írtad ki ide a kérdést?Keress egy b.nőt ő majd leköt:)
Én írtam, hogy megfagy kint. Tudom, hogy Magyarországon még az a normális, hogy a kutyát láncon tartjuk, moslékot kell ennie, és ki van b.szva a kertbe -20 fokban is, mert hát az csak egy kutya és mindent kibír, de tudod a fejlettebb országokban máshogy gondolkodnak az emberek. Kár, hogy egyesek (mint pl. te is) szűk látókörrel rendelkeznek.
Ja és van olyan ismerősöm, aki 2 magyar vizslát tart kint. Amikor hideg van, szó szerint reszketnek és ülnek az ajtó előtt, hátha beengedi őket valaki a házba. Az egyiknek már izületi problémái is vannak, az állatorvos is mondta, hogy a kinti tartás miatt sokkal nagyobb eséllyel alakulnak ki ilyen jellegű betegségek.
Szóval mielőtt lehülyéznél, gondolkodj, mert itt nem én vagyok az, aki butaságokat beszél, hanem te:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!