Mi a véleményetek erről hogy egy embernek csak egy kutya a barátja és nincs kivel megbeszélni a gondjait se?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 19:32
11/17 A kérdező kommentje:
nekem egyáltalán nincs senkise akinek elmondhatnék bármit is
van a barátom , vele is régóta vagyok már együtt de neki sem lehet már elmondani mindent...
senkibe sem tudok én már megbízni
2011. márc. 30. 20:24
12/17 xnorkax válasza:
Sajnos sokan vannak, akiknek a támasza a kutyájuk. Mert ő sosem beszél vissza, nem ellenkezik, csak meghallgat. Én is sokszor magyarázok mindenféle dolgot a kutyámnak, legfőképp séta közben, mikor csak kettesben vagyunk. Vicces dolog ez, de nem osztom meg vele minden gondomat, stb. Egy emberi barátnak is szüksége van egy embernek. Mert egy igaz barát teljesen más, mint egy kutya. Mindkettő nagyszerű dolog a maga nemében, de nem összekeverendő.
13/17 anonim válasza:
Szerintem hülyeség,hogy a kutya csak egy állat" Az ember az igazi állat...sokkal nemesebek mint a mai emberek"..nem nem vagyok kutya mániás..de ha választanom kéne inkább választanám a kutyám mint egy embert..az embereknek már nincsenek barátaik csak akkor ha épp kell valami"-igen általánositás de 90%-ig igaz...De a kutya mindig ott lesz ha igazán szükséged lesz rá.:) nekem ez a személyes véleményem kinek tetszik kinek nem rohadtul nem oszt nem szoroz.
14/17 anonim válasza:
Én töbre értékelem a kutyámat mint némelyik embert sokkal többre és én is inkább választom a kutya társaságát mint az emberét.
15/17 anonim válasza:
21:55 Pedig a kutya csak egy állat , ösztönlény se több se kevesebb.(hiába képzelnek bele sokan többet)Lehet lepontozni de ez tény.A kutyád "meghallgatja" a gondjaidat , persze csak nem fog fel belőle semmit max érzi hogy rossz a hangulatod de segíteni nem tud rajtad.
Én úgy gondolom hogy ez is egyfajta antiszociális viselkedés amiről itt most szó van, és nem tartom ezt normális dolognak.Ha valami tanács vagy segítség kell kihez fordulsz , a kutyádhoz ?
16/17 anonim válasza:
nállam szintén ez a helyzet!!!!és ez tudod miért van?mert a kutyáimban még soha-soha nem csalódtam,az emberekben viszont egyfolytában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17/17 anonim válasza:
07. 38. Hidd el, a kutyák szemében te is csak egy állat vagy. Nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!