Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó az amit én találtam ki?...

Jó az amit én találtam ki? Más ötletek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Végre, valahára találtam egy helyet, ahol nagyon édesek a kutyusok, ma vagy holnap megszületnek, és május végén elvihetőek, ez nekem pont kedvező, mert májusra kereste kutyust. Az ára is megfelel. Mikor megkaptam a tenyésztő levelét, azonnal szóltam szüleimnek, akik hirtelen kigondolták, hogy Júniusra lesz csak kutyám. :O (???) ... Én persze nem értettem, hogy most mi merre hány méter.... Mondták, hogy a kerítés nem lesz kész május végére. Na most a kerítésünk úgy néz ki, hogy ősszel megcsinálta apukám, de mivel jött a hideg, abbamaradt, de a legfontosabb részt be tudta fejezni, most csak a kis és nagy kapu van fából, azt szeretné megcsinálni. Májusban kezdi. Ha a kutyus ugyan úgy jönne májusra, éjjel-nappal kint lennék vele, és addig amíg készül a kerítés este fent aludna a teraszon? De szüleimnek, hogy adjam be? És, így tényleg meg lehetne oldani, hogy a kicsi ne akarjon majd kimenni, stb? :S (Goldi kiskutya lesz)

Normális válaszokat, ha lehet :) Köszi

2011. márc. 29. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit szólnának hozzá, de szerintem vidd be a szobádba, akkor még az összes oltása úgy sem lesz beadva!
2011. márc. 29. 11:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

De am, a kutya nem fog beszokni majd, ha esetleg nagyobb lesz, hogy neki régebben meg volt engedve, hogy bejöhessen!? :D Vagy, csak akkor szokik hozzá, ha nagyobb korában engedem be? :D

2011. márc. 29. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy beszokna, de felügyelettel kiviheted egy pár órára az udvarra. Egy idő után nem hogy be akarna menni, de vágyni fog ki.
2011. márc. 29. 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha sokat bent tartod, biztosan beszokik, és utána nem fogja érteni, hogy miért nem mehet be többet.
2011. márc. 29. 11:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát remélem, persze engem nem zavarna ha bejönne, csak szüleim reakcióját nem tudom elképzelni :) Ivartalanítva lesz majd, lesz majd baja a műtét után? :S
2011. márc. 29. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Azt is megteheted, hogy a tenyésztővel megbeszéled, milyen feltételek mellett tartaná még egy hónapig a kutyádat.

Ha picinek bent tartod, mikor megnő, úgyis szívesebben lesz az udvaron, mert ott lényegesen több minden történik. Amúgy meg a kutya, ha nem engeded be állandóra egy idő után, akkor kénytelen lesz tudomásul venni, elvégre te mondod meg, mit tehet, mit nem.

2011. márc. 29. 11:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen-igen :D

Köszi szépen ! Amúgy, addig ameddig meg nem kapta az összes kötelező oltást, addig nem ajánlott, hogy kint legyen? ! Ilyet is hallottam, de hogy ez mennyire igaz :)?!

2011. márc. 29. 11:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Bizony, nem ajánlott!
2011. márc. 29. 11:59
 9/12 A kérdező kommentje:
És am miért nem ? :)
2011. márc. 29. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert amikor még a kölykök szopnak, az anyatej rengeteg bacitól megvédi őket, viszont amikor leválasztják őket, egy "lyuk" lesz az immunrendszerükön. Ilyenkor rengeteg bacilust és férget felszedhetnek, ami lehet halálos is:S

A védőoltások ezektől megvédik, legalábbis egy részüktől. Ja és féreghajtani is kell. Ezek költségesek, de megéri;)

2011. márc. 29. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!