Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megennéd a saját kutyád...

Megennéd a saját kutyád végszükségben?

Figyelt kérdés
Ha életed múlna rajta.
2011. márc. 28. 18:27
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Inkább egy népszámlálónak enném meg a máját szép, nagyszemű babbal és jó Chiantit innék rá...

Hannibal Lecter

http://www.youtube.com/watch?v=Xto3ti4D8FA

00:26 másodperc

2011. márc. 28. 19:18
 22/49 Ninna ♥ ***** válasza:
Ez egy elméleti kérdés. Persze, azt várod, hogy mondja azt mindenki, hogy nem, nem, dehogyis, imádja szereti a kutyáját.. persze ez így van, nálam is. Nem lennék képes megenni a kutyámat, és belegondolva sem. Viszont az ember pedig csak akkor tud dönteni, amikor éppen abban a pillanatban van, akkor dől el minden. És lehet, hogy jól döntenék, lehet, hogy rosszul.
2011. márc. 28. 19:19
 23/49 anonim ***** válasza:

Van egy történet: Életben maradtak.

Ők a barátaikat ették meg.

SZóval bár most azt mondom,hogy soha,nem tudhatom,pont úgy,ahogy egyikünk sem. Mindannyiunkban él a létfenntartás ösztöne,és sosem tudhatjuk,hogy le tudnánk e győzni egy ilyen szélsőséges helyzetben.

2011. márc. 28. 19:44
 24/49 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan cicáim vannak, de egészen biztosan ki merem jelenteni, hogy soha nem enném meg őket. Nem teng túl bennem az életösztön, többször gondoltam öngyilkosságra is már, úgyhogy nem erőlködnék. Másrészt még egy csirkét sem vagyok képes levágni, sőt ha van rá lehetőség még a legyet is kiviszem a házból, minthogy agyoncsapjam. Egyébként akarna a franc ilyen áron, ezzel a tudattal továbbélni, biztosan szembe is köpném magamat.
2011. márc. 28. 20:02
 25/49 A kérdező kommentje:
jaj, én nem azt várom hogy azt mondják az emberek hogy nem, soha, arra vagyok kiváncsi hányan vállalnák hogy ök bizony megennék, én megenném, a szomszéd macskáját is, és ha azon mulna akkor a szomszédot is :-)
2011. márc. 28. 20:09
 26/49 A kérdező kommentje:
de lehet azt enném meg elöször aki nem enné meg a kutyáját :-D
2011. márc. 28. 20:10
 27/49 anonim ***** válasza:
20:02: Szerintem a te életed többet ér mint egy nyamvadt légyé vagy kutyáé. Ne legyél ilyen.
2011. márc. 28. 20:18
 28/49 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazán aranyos vagy, de nem gondolom, hogy csak azért mert én embernek születtem, többet érne az életem mint más élőlényé. Egyébként meg nagyon boldogtalan vagyok, abszolut nem tudom értékelni az életemet, szóval ha már választani kell éljen inkább az aki akar. :)
2011. márc. 28. 21:36
 29/49 anonim válasza:
a kutyámat soha. az anyosomat szivesen
2011. márc. 28. 22:51
 30/49 anonim ***** válasza:
Ez még elméletileg is horrorisztikus,hát inkább innám meg a saját vizeletem,minthogy ezt a baromságot amit írtál pff,Úristen Te ZOMBI!
2011. márc. 29. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!