Megennéd a saját kutyád végszükségben?
Figyelt kérdés
Ha életed múlna rajta.2011. márc. 28. 18:27
11/49 anonim válasza:
SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!!! Elég egy beteg elképzelés de soha nem enném meg a kutyámat akkor utána bele is halnék a gondolatába...
12/49 anonim válasza:
A családtagodat megennéd?....Idióta kérdés volt!
13/49 anonim válasza:
Leszögezem, ez egy roppant h.ülye kérdés, de én tuti hogy megenném, ha csak az volna, sőt az itt nemmel válaszolók 99%-a is, még akkor is ha vega, nagy úr ám az éhség.
14/49 anonim válasza:
Hát bizony, volt már olyan helyzet, hogy ember embert is evett, nem jókedvében... Könnyű gép mögül barátságról beszélni, meg arról, hogy inkább meghalnál. Ez a helyesnek vélt válasz. Hogy mi történik az életben, azt mindenki csak akkor érti meg, amikor ott van.
15/49 xnorkax válasza:
Ahhoz nagyon be kéne kattannom, hogy ilyet tegyek. De szerintem inkább megenném saját magam. :D
16/49 anonim válasza:
nem akarnám megenni,de ha annyira éhes lennék már,akkor megenném mert az ember nem tud mást tenni.
Egyszer olvastam egy sztorit h néhány kutyát annyira elhanyagoltak,hogy az egyik nem bírta tovább és saját testvéreit(akiket szeretett) széttépte és megette.
Úgyhogy kétlem hogy mást tehetnék.
17/49 anonim válasza:
Családtagot hamarabb ennék, mint a kutyám.
18/49 anonim válasza:
Még ha úgy is érezném, hogy annyira éhes vagyok, hogy megenném, kizárt dolog, hogy képes lennék levágni, kivéreztetni és megnyúzni. Meg valószínűleg addigra ő is olyan éhes és sovány lenne, hogy nem is nagyon lennék kisegítve vele.
19/49 anonim válasza:
Ami igaz,az igaz:Előbb enném meg valamelyik rokonomat,mint a kutyáimat.
20/49 anonim válasza:
19:01:
Gratulálunk! Ön egy idegbeteg! \o/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!