Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyáknál melyik a jobb?...

A kutyáknál melyik a jobb? Fiú vagy lány? Miért?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 17:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
lány,mert nem annyira öntörvényű,nem szökik el és nem ugrál.
2011. márc. 27. 17:19
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Én mind kutyákból, mind cicákból a nőstényekkel jövök ki. Pedig nő vagyok. Tehát őket ajánlom.
2011. márc. 27. 17:20
 3/19 A kérdező kommentje:
De a fiúkutyákban mi a legidegesítőbb dolog?
2011. márc. 27. 17:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig szuka kutyáim voltak, most egy 8 hetes kis kan van. Szerintem nevelés kérdése, de mondjuk a növények lepisilése nem szól a kanok mellett, illetve hajlamosak elszökni, ha tüzelő szukát éreznek.
2011. márc. 27. 17:28
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

A fiú kutya jobb.

Mert ha lánykutyád van és rámászik egy fiúkutya, akkor neked kell gondoskodnod a kiskutyákról, s nem a felelőtlen fiú kutya gazdájának....

2011. márc. 27. 17:30
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
nekünk 6 szukánk és 2 kanunk van...én a kanokra szavazok:)) sokkal kedvesebbek szerintem a csajok folyton hisztiznek, tüzelnek évente 2 x-er...a pasik bújósabbak, kicsit makacsabbak de ez bőven belefér
2011. márc. 27. 17:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fiú kutyám van, eléggé bírom :D Tényleg nagyon szökős, de le lehet róla állítani. Amúgy van a környéken egy tacskó szuka és az évente kétszer mindig kiszökik illegetni magát, úgy hogy édesmindegy :D
2011. márc. 27. 17:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy nem lehet általánosítani, ahogy embereknél - még fajtán belül sem.

Vannak tények amiket el kell fogadni:

- a szukák tüzelnek, ilyenkor lehetnek "hisztisebbek", de ez sem általános.

- a kanok meg szukáznak, arcoskodnak, és össze-vissza jelölgetnek.

Mind a két jellemzőből következik ez meg az, van aki jobban kezeli az egyiket, van aki másikat, van aki nem tud mit kezdeni egy szukázó (és emiatt szökdöső) kannal, van aki a szukák tüzelését nem viseli jól.

De azt nem lehet mondani, h a szuk pl. érzékenyebb, a kan bújósabb stb - ezt egyede válogatja.

2011. márc. 27. 17:37
 9/19 anonim ***** válasza:
32%

mindkettőnek megvannak az előnyei

lány: nyugodtabb

fiú: nem jönnek be a másiknemű kutyák

nekem lány kuityám van de fojtn bejön a szomszéd kutyája és összehugyozik mindent és nem birunk vele mit csinálni...

de mondjuk a környéken lány kutyák vannak akkor jobb ha neked is mert akkor a kölyköről neked kell "gondokodnií" meg igy be járkálnak a him kutyák ha a környéken vannak fiu kutyák

2011. márc. 27. 17:42
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
(utolsónak: ha ivartalanítva van - tök mindegy milyen nemű - akkor nem lesznek felesleges kölykök, akikről gondoskodni kell.... ez a felelős állattartás alapja)
2011. márc. 27. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!