Lesz baja a kutyámnak, ha burgonyát eszik?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltunk görög-rakott burgonyát, ma ebédnél megmelegítettem egy tálban, a kutya meglökött, elejtettem a tányért, és ő meg felevett mindent. Szerencsére nem melegedett át, csak langyos volt. Lesz tőle baja? Gondolom a darált hús, meg a tejszínes öntet miatt ízlett neki, de a krumplit is megette.2009. febr. 24. 21:02
11/18 anonim válasza:
szója is van a tápokban mégsem egészséges...
12/18 anonim válasza:
az hogy a burgonya egy haszontalan dolog a kutya számára nem tévhit.
Adni lehet, értelme nincs a tápokban valószínűleg térfogatnövelő szerepe van akárcsak a szójának és egyéb sallangnak.
13/18 anonim válasza:
De prémium tápba miért tennék csak úgy? Természetesen nem főtlen burgonyára gondoltam.
14/18 anonim válasza:
Térfogatnövelőnek pl.
Másrészt a tápban nem egész burgonyadarabok vannak, hanem annak vmilyen feldolgozott, porított változata.
15/18 anonim válasza:
Úgy hallottam h a kutyák nem tudják megemészteni akrumplit, csak átmegy rajtuk,de szerintem nem lessz tőle baja ha megette
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Semmi baja nem lett azóta, nem láttam rajta, hogy a hasa fájna, a széklete normális volt, egyáltalán nem láttam, hogy megviselte volna, sőt, még krumplit sem láttam a székletében (volt alkalmam megfigyelni, ugyanis bekakilt... este is kakilt..de hajnalban is rájött a szükség..nem ébresztett fel minket, hanem a wc elé a műanyag padlóra odacsinált).
2009. febr. 25. 19:23
17/18 anonim válasza:
Én a kutyámnak állatorvos ajánlására csináltam krumpli pürét. Nem hiszem, hogy hasznos lett volna neki, de a tápot belekevertem, mert csak így ette meg a tápot.
18/18 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baja...a mi kutyánk imádja a krumplit...és nyersen szoktunk neki adni,vagy ő elveszi magától...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!