Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem kell senkinek, aki értene...

Nem kell senkinek, aki értene hozzá?

Figyelt kérdés

A szomszédunkban van egy feleslegessé vált 2 éves gyönyörű fiú kuvasz.Már nagyon sok felé hirdettem, érdeklődtem, ajánlottam szegényt, de mindenütt az a válasz, hogy kuvasz.

sürget az idő, a gazdájának nem kell.(Én befogadnám, hisz a kezemből eszik, de a saját kutyám nem jön ki vele.Nem fordítva!)

Aki tud, segítsen!!Hozzá értők és nagy területtel rendelkezők!!

2011. márc. 26. 06:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
sajnos a kuvaszokrol nagyon rossz hírek terjengenek, de én tudom, hogy arányában véve kitűnő kutyák.Sajnos nehéz lesz gazdit találni neki. Nem tudnád te befogadni, úgy hogy valamelyiket elzárod, hogy külön legyenek??
2011. márc. 26. 06:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Már ezen is gondolkodtam, de ez csak néhány napig lehetne,mert a másik kutyám nem bírná.Aztán ha nem találok gazdát, akkor mit csinálok?
2011. márc. 26. 06:54
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Ivartalanítsd mindkét kutyát (a tiédet és a kuvaszt is), akkor több az esély arra, hogy jól kijöjjenek egymással. Esetleg vedd fel a kapcsolatot a MEOE Hungária Kuvasz Klubbal, ők segíthetnek gazdát keresni neki: [link]

Ide is felteheted képpel együtt(fajtamentő fórum), hátha megtetszik valakinek, vagy esetleg valaki akár ideiglenesen be tudná fogadni: [link]

Nem lesz könnyű, ezért a fajtáért nem kapdosódnak a gazdijelöltek, főleg a felnőtt kutyákért nem.

2011. márc. 26. 07:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán még itt is rákérdezhetnél, hogy nem tudják-e örökbe fogadni [link]
2011. márc. 26. 08:09
 5/17 A kérdező kommentje:

a netboard.hu, az iwiw-en, itt a gyakorikerdesek-en már fenn van,a kuvasz-sos.gportal nem fogadja el a regisztrációmat, nem tudom miért.

Azért köszönöm a segítséget, még próbálkozom.És nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet ember ilyen, mint a szomszéd.

2011. márc. 26. 08:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Helyileg, hol van a kutya?

Hozzánk ideiglenesbe került pár hónapja egy kuvasz 5 év körüli kan , mi újságban és interneten hírdettük, nagyon sokan jelentkeztek, a legvégén a 4 legszimpatikusabbhoz elmentünk és így választottuk a megfelelő gazdát, mostmár ivartalanítva van és imádják:-)

A legjobb, ha képpel eggyütt tudod hírdetni, legalábbis interneten, mert sokkal többen megnézik, és írd le a lehető legtöbb tulajdonságát.

2011. márc. 26. 09:59
 7/17 A kérdező kommentje:

A kutyi helyileg Balatonfüreden van.Tennék fel képet, de már 20 perce próbálom,de béna vagyok hozzá.Ha haza jön a segítségem, teszek fel képet is.

Végre valaki, aki egy kis reményt ébresztett !Köszönöm!

2011. márc. 26. 11:28
 8/17 A kérdező kommentje:

Remélem sikerült a fotót feltöltenem:

[link]

2011. márc. 26. 12:31
 9/17 A kérdező kommentje:
nem sikerült!
2011. márc. 26. 12:32
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha gondolod küldj privát üzenetet és akkor segítek a hírdetésben, mert sajnos mi messze lakunk tőletek.
2011. márc. 26. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!