Nem kell senkinek, aki értene hozzá?
A szomszédunkban van egy feleslegessé vált 2 éves gyönyörű fiú kuvasz.Már nagyon sok felé hirdettem, érdeklődtem, ajánlottam szegényt, de mindenütt az a válasz, hogy kuvasz.
sürget az idő, a gazdájának nem kell.(Én befogadnám, hisz a kezemből eszik, de a saját kutyám nem jön ki vele.Nem fordítva!)
Aki tud, segítsen!!Hozzá értők és nagy területtel rendelkezők!!
Ivartalanítsd mindkét kutyát (a tiédet és a kuvaszt is), akkor több az esély arra, hogy jól kijöjjenek egymással. Esetleg vedd fel a kapcsolatot a MEOE Hungária Kuvasz Klubbal, ők segíthetnek gazdát keresni neki: [link]
Ide is felteheted képpel együtt(fajtamentő fórum), hátha megtetszik valakinek, vagy esetleg valaki akár ideiglenesen be tudná fogadni: [link]
Nem lesz könnyű, ezért a fajtáért nem kapdosódnak a gazdijelöltek, főleg a felnőtt kutyákért nem.
a netboard.hu, az iwiw-en, itt a gyakorikerdesek-en már fenn van,a kuvasz-sos.gportal nem fogadja el a regisztrációmat, nem tudom miért.
Azért köszönöm a segítséget, még próbálkozom.És nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet ember ilyen, mint a szomszéd.
Helyileg, hol van a kutya?
Hozzánk ideiglenesbe került pár hónapja egy kuvasz 5 év körüli kan , mi újságban és interneten hírdettük, nagyon sokan jelentkeztek, a legvégén a 4 legszimpatikusabbhoz elmentünk és így választottuk a megfelelő gazdát, mostmár ivartalanítva van és imádják:-)
A legjobb, ha képpel eggyütt tudod hírdetni, legalábbis interneten, mert sokkal többen megnézik, és írd le a lehető legtöbb tulajdonságát.
A kutyi helyileg Balatonfüreden van.Tennék fel képet, de már 20 perce próbálom,de béna vagyok hozzá.Ha haza jön a segítségem, teszek fel képet is.
Végre valaki, aki egy kis reményt ébresztett !Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!