Mit tegyek a kutyámmal? Jobb lenne, ha visszavinnénk nagymamámhoz? Tudom, rossz a környezetváltoztatás, de szörnyű nézni, ahogy fél.
2006.márciusában került hozzám néhány hetesen. 2006. decemberben a nagymamámhoz került, mert megszületett a fiam és el kellett költöznünk, ahova nem vihettük.
1 hete hoztuk haza. Eddig csendes faluban lakott, és napi 5-6-szor kapott enni, így kicsit el is hízott, wc-zni bejárt a mosdóba.
Mi Bp-en lakunk, azonnal szobatiszta lett, de nem játszik semmivel, szinte egész nap henyél, de ami a legfontosabb, fél a fiamtól (az ágy alá bújik előle), séta közben az emberektől és az állatoktól is. Egyenesen retteg.
Meg fog ez változni? Vagy jobb lenne, ha visszavinnénk nagymamámhoz? Tudom, rossz a környezetváltoztatás, de szörnyű nézni, ahogy fél. Minket (a férjemet és engem) szeret, azzal semmi gond, de mindenki mástól menekül....
Mit tegyek?
Igen! mindenképpen vidd vissza,ez nem állapot neki.
s.
Vigyétek vissza. Tudod: salamoni döntés- ha szeretitek őt, és az, hogy igen, érezhető az írásodon.:)
Menhelyről örökbe tudtok fogadni olyan kutyust, aki nagyon fog örülni egy lakásban is a körülményeknek-csak, hogy végre családja lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!