Rosszul tettük hogy nem mentünk oda? (ez kutyás és párkapcsolatos kérdés is, de főleg a kutyasétáltatásnak van köze) és ha odamentünk volna mit szólt volna a srác?
A kutyámat ma délután sétáltattam, mentünk ilyen elzárt parkos rész felé is ahol az a hely kutyáknak van kijelölve (szabadon futkározni , stb..), de mi nem mentünk be.
Ott benn volt egy srác a kutyájával , figyelt minket, a kutyája is, (ugatott is meg csoválta a farkát)...
Rosszul tettük hogy nem mentünk oda?
és ha odamentünk volna mit szólt volna a srác?
Én is kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy:)
Egyébként nem tudom mennyire ismered a kutyák "működését", de egy szuka kutya nem lehet bármikor vemhes. Évente 1x, vagy 2x tüzel, és kizárólag olyankor hajlandó párzásra.
Ha viszont épp tüzel, akkor tényleg nem illik kutyák közé vinni, mert az összes kan kutya megbolondul tőle.
Ha meg nem tüzel, akkor tökmindegy, nyugodtan "rámászhatnak" a kan kutyák, semmi nem fog történni.
Az én szuka kutyám ivartalanított -tehát már nem tud tüzelni, tehát soha nem lesznek kölykei- de amíg ivaros volt, ő is mindig elzavart minden kan kutyát magától.
Egyáltalán szokott más kutyákkal találkozni a Tiétek?
Azért különleges kutya mert szuka létére nem tüzel.
Meg nem is szokott ugatni, nem lehet vele úgy játszani hogy pl: eldobni neki a labdát és hogy visszahozza...
meg a másik kutya ugatásától meg hírtelen megáll és meredten néz... ezt sem tudom hogy ilyenkor mi a baja..
( a koromat majd a végén írom meg)
Akkor elmondom a titkot, a Ti kutyátok is ivartalanított:)
Olyan nincs, hogy nem tüzel. Ettől nem különleges, legfeljebb még az lehet, hogy van valami komoly szervi baja.
Én egyetlen szuka kutyát ismertem, aki nem tüzelt, 2 éves korában mesterségesen indították be nála a tüzelést (azt nem tudom, hogy pontosan hogyan) de muszáj volt, mert felborult a hormonháztartása, és teljesen idegbeteggé vált.
Valószínűleg elég antiszociális a kutyád, többet kellene kutyák közé járni vele.
a régi gazdája semmit sem mondott erről hogy ivartalanítva lett volna, ezért sem gondoltam ilyesmire...
majd megpróbálok vele többször kutyák közé menni..
mert tényleg antiszociális
( amugy én 17 éves vagyok)
most értünk haza a sétáltatásból.
Találkoztunk 2 kutyással de azok a kutyájukat nem engedték az én kutyám közelébe...
ennyire szigorúak vagy féltik a kutyájukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!