Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám a most 12 hetes...

Hogyan tudnám a most 12 hetes kiskutyámat hamissá, harapóssá nevelni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 21:49
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddigi válaszaitokat!

Nos, nem mindenkivel értek egyet. Ez egy tacskó kutya. Kis termetű. Ezelőtt is ilyen kutyánk volt, csak sajnos 12 év után eltávozott.Őt soha nem neveltem semmire, csak úgy beleszerettem egy étterem hátsó udvarán és hazavittem és jó házőrző lett. Soha nem harapott meg senkit, de be sem tudott jönni senki. Ezután egy jó darabig nem volt kutyánk és jöttek az "eltünt egy két dolog az udvarrol" (főleg kertiszerszámok). Az udvarunkról kutya (legalábbis ilyen kistermetű nem tud kimenni. A kerítésünk folyamatosan zárva van. Hátul 2 méteres pala beton alappal, elől meg betonalapos új fakerítés (még az elkorhadt fa is kizárt)Ez is kétméter. Sajnos ez "betörőnek" nem akadály...

Sajnos a kutyaiskola nem jöhet szóba, a környéken nincs ilyen. Kis faluban lakunk.

Azoknak akik azt írták, hogy ne harapóssá neveljem igazuk van, nem jól fejeztem ki magam. Olyat szeretnék, aki az idegent nem engedi be. Nem fogad el másoktól semmit.

És ami a legfontosabb, hogy ugasson ha valaki akar valamit!!!!!

Most 13 hetes, de ha jön apósom vagy anyósom (mert nekik kulcsuk van a kapuhoz) őket már a teraszon ugatva fogadja. Szóval ha létezik ilyen, hogy az ösztönében van, akkor lehet neki van.

Soha nem ártanék egy kutyának (semmilyen állatnak). Nem akarok neki rosszat. A tőlem telhető legjobbat megadom neki, mint az előző kutyámnak is.

Még egyszer köszönöm a válaszokat!!!

Sokat megtudtam és tanultam belőle!

Üdv....

2011. márc. 25. 22:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, meleg kézfogásom neked, jól megnevettettél.

Azért meg különösen kedves lettél előttem, mert tacskód van. Nekem is. Előtte is volt. Lesz is, amíg élek.

Mindent visszavonok, amit írtam, kisgyerekszéttépést, stb.

A tacskót pedig, mint tudod, nem kell arra tanítani, hogy ugasson, ha jön valaki. Örülj neki, ha el tudod hallgattatni.

2011. márc. 26. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!