Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Francia bulldog kan kutyám...

Francia bulldog kan kutyám nem tisztálkodik, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Lakásban tartott kutyusról van szó ezért kicsit zavaró hogy néha nyomot hagy maga után.természetes váladékról van szó NEM BETEG!
2011. márc. 22. 18:22
1 2
 1/11 xnorkax ***** válasza:
Milyen váladékra gondolsz? Jelölget? Mennyi idős? Lehet, hogy néha megnyalogatja magát, csak te nem látod.
2011. márc. 22. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem macska, hogy körbenyalogassa magát.

Nem értem, hogy mit vársz tőle.

2011. márc. 22. 18:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit akarsz ezzel a kérdéssel. Milyen váladékot? És miért kéne tisztálkodnia, mit értesz ezalatt?
2011. márc. 22. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Az én kutyám csak a mancsát szokta nyalogatni, de nagyon ritkán.
2011. márc. 22. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt én se vágom..:\
2011. márc. 22. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Milyen tisztálkodást vársz el egy kutyától? Milyen váladék? Tüzel? Mert akkor ha egyszer benti kutya húzzál rá bugyit tisztasági betéttel pl.(vágj egy lyukat a farkincájának). Aztán készülj fel, hogy időnként le fogja húzni magáról, és megy dicsekedve mutatni, hogy nincs bugyi. De te szépen megkeresed és visszahúzod rá.
2011. márc. 22. 18:42
 7/11 xnorkax ***** válasza:
Ha kan kutya, akkor nyilván nem fog tüzelni. :) Amúgy én sem értem mire gondol... Egy kutya nem fogja magát mindenhol megtisztogatni, mint egy macska, de alapjáraton nem tudom milyen váladékot hagyna maga után...
2011. márc. 22. 18:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Emberek! KAN kutyáról van szó! Tehát nem tüzel! A Kan kutyák nem olyan sűrűn szoktak tisztogatni magukat, inkább a szukák szoktak gyakrabban tisztálkodni. Lehet, hogy Kedves Kérdező, néha-néha tisztogatja magát csak nem elég alaposan. Minden esetre vigye el orvoshoz talán ő tud segíteni. Üdvözlöm.
2011. márc. 22. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyébként ha arra a váladékra gondolsz, amire én, akkor a válasz egészen egyszerű. Szerinted van annyira atletikus a kutyád, hogy ott elérje?:) Egy francia bulldogról beszélünk, nem épp a hajlékonyságukról híresek.
2011. márc. 22. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 18:42-es vagyok.

Bocsi, most nézem, hogy tényleg KAN, akkor a tüzeléshez írt alapból kizárt. Viszont akkor már abszolult fogalmam sincs mi az a váladék. Valahogy úgy leragadtam azon, hogy ezt próbáljam megfejteni, hogy a nemén átsiklottam. :)))

2011. márc. 22. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!