Van egy 10 éves yorkshire terrier kutyánkat szeretnénk elajándékozni. Ehhez kérnék tanácsot, segítséget. Milyen hatással lehet rá a változás? Meg tudja-e szokni az új környezetet, új gazdáit? Hogyan történjen az ajándékozás menete?
Nem kidobni, hanem elajándékozni szeretnék.
Biztos komoly indok lehet, ugyhogy ne itélkezz, az nem a Te feladatod!
Teljes mértékben EGYETÉRTEK az elsővel!!!
Olyan nincs hogy nem lehet megoldani hogy levigyétek 3x.Vagy ti se mentek ki az utcára?
A kajáltatása meg nevetséges összeg!!! Arra meg főleg nem lehet fogni!
Aki meg azt mondta , hogy elél vagy 15-16 évig, annak üzenem, hogy nem te határozod meg mennyi ideig ki él!!! Lehet elél 18 éves koráig, lehet 11 évesen elpusztul.
Nincs igazatok.
Édesanyámnak is yorkshire terrierje volt amikor beteg lett
és nem tudta kivinni sétálni, pedig kertes ház volt mert fel sem tudott kelni.
Én rendeztem a pici kutyával kapcsolatos teendőket.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:24
Köszönöm,végre valaki aki átlátja a helyzet súlyosságát rajtam kívül.Nem lenne szívem odaadni senkinek pár hónaposan sem,nem hogy 10 év után,jesszus....
Ne ítélkezzetek. Rengeteg dolog lehet,ami miatt meg kell válni a kutyától. És inkább ajándékozzák el,minthogy éhezzen,és ne járhasson eleget le. Van olyan helyzet,amikor egy kutya már luxusnak számít,és sokan kerülnek most ilyen helyzetbe. Szerintem nekik sem jó megválni tőle.
De azért kedves kérdező,nagyon gondoljátok meg,és ha bármi megoldás van, akkor ne ajándékozzátok el. Nagyim yorkija 7 éves. Tavaly meghalt a Papa,és a kutya majdnem utána ment. Pedig "csak" az egyik gazdiját vesztette el. Ebbe a helyzetbe nagy eséllyel belepusztul :(
Hogy felejtene már, ne viccelj...
A kérdésre visszatérve, kedves kérdező, ígérd meg, hogy csak az utolsó-utáni-utáni esetben ajándékozzátok el szegényt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!