Tényleg kell jegyet venni a buszon a kutyának?
Szeretném hosszabb távon is "buszoztatni" a kutyámat,tényleg kell neki is jegyet venni?Ha igen akkor az mennyibe kerül?
Egy kis csivaváról van szó,és nem akarok neki olyan drágán ilyen hordozót venni...neki is kell szájkosár?
Elvileg kell jegy, igen. De nem kell magad magas költségekbe verned. 155-270Ft a kutyajegy távolságtól függően.
Igen jegyet kötelező rá venni, de tényleg nem drága. Ha jól láttam már valaki belinkelte a volán honlapján. Ha viszont táskában van, akkor kézipoggyásznak minősül, szóval szerintem jobban jársz, ha berakod kis táskába.
Szájkosarat kötelező vagy rá tenni hivatalosan. Nem mindenki kéri ekkora kutyánál, de ne lepődj meg ha szólnak érte mert vannak ilyen sofőrök is. Engem is alig akartak felengedni palotapincsivel, mert nem volt rajta szájkosár. Bár az ő fejére maximum hálót tudok húzni szájkosár gyanánt... Na de mindegy :) Szerintem tedd be táskába és még fizetned sem kell. Vagy vegyél egy mini szájkosarat, mert nem árt ha van ilyen esetekre. Én is vettem de szegény röhejesen néz ki benne...
A yorkimmal néha BKV-val utazok. Hivatalosan minden kutyának kell jegy vagy bérlet (mérettől függetlenül), mindig tartok is magamnál 1-2 jegyet pont emiatt. De még soha nem kérték, pedig olyan is volt, hogy amikor mentünk a metróhoz, direkt rákérdeztem, hogy lyukasszak e neki jegyet, mondták, hogy poggyász méretűnek nem kell:)
De ha MÁV-val utazol, vonattal, ott viszont tuti, hogy kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!