Jó minőségű a Dog Chow táp?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék milyen tapasztalataitok vannak ezzel a táppal kapcsolatban, milyen kiegészítő vitamint adtok mellé kölyökkutyáitoknak. Én Golden Retrieveremet ezzel etetem, éé nekünk nagyon bevált.2011. márc. 20. 18:45
1/4 anonim válasza:
Középkategóriás.
Igazából ebben az árban vannal jobbak is: Josera, Kennels favorite ...
Nekem az volt vele igazán a bajok, hogy akkora szemek vannak benne, hogy alig fért bele a kutya szájába :D De gondolom ez egy goldennel nem akkora gond.
2/4 anonim válasza:
Nekem egyik kutyámnak sem vált be, viszont anyukám kutyája csodásan elvan vele. Én pedig másik tápra váltottam ami ugyanúgy középkategóriás. A Cat chow is bevált a macskámnál. Mellé nem kapnak mást csak néha, ha marad valami finom húsmaradék vagy ilyesmi.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem rossz táp, jobb mint a sparos meg tescós szemetek. Én nem rég váltottam róla Happy Dog-ra, de szerintem érdemes megpróbálni, mert nem egy rossz táp.
4/4 anonim válasza:
Az én vizslám ezt eszi és szereti, viszont a máltaink nem szereti, neki royal canint veszünk. Amúgy jobb táp, mint amit a boltokban kaphatsz. A Happy dogot tényleg érdemes kipróbálni. Én mondjuk ki szoktam egészíteni úgy, hogy főzök nekik mellé csirkehusit meg rizst. És nem kapnak plusz vitamint, ezekben elvileg benne van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!