Szandi13 kérdése:
Kinek volt/van újfounlandija? :D
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van vele?:)
csak kíváncsiságból.:)
Mert lehet,hogy kapok egy kicsit.:)
2011. márc. 19. 19:11
1/7 anonim válasza:
Nekem volt régen..gyönyörű, okos, nagyon szelíd óriások, akik próbálnak szép nagy termetük ellenére is az öledbe ülni,mint kölyökkorukban. Legalábbis az enyém ilyen volt..valahogy nem értette, hogy miért nem bírom el a súlyát :)
2/7 anonim válasza:
Az én életem része is volt egy ilyen kutya. Nagyon régen. Aranyos, pajkos jószág volt, szeretett nagyon úszni, amolyan örök-kölyök típus. De kutyákkal szemben nagyon kemény és domináns is tudott lenni. Elég nagyétkű.
3/7 anonim válasza:
Nagyon nyugodt, gyerekszerető. Én mindig lovagoltam rajta meg húzta a szánkóm. Jól kijött a többi kutyával. A gazdája a nővérem kamasz volt szóval felteszem könnyü képezni. Emellett kutyaiskolába is járt, nagyon jó volt szerettt dolgozni és sok dijat nyert. Egyszer nyirás közben belevágtak de meg sem rezzent tőle.
4/7 anonim válasza:
Régen, egyik barátomnak volt. Nyáron nem vihettük magunkkal a tóra úszni, mert mindig ki akart menteni :D
5/7 A kérdező kommentje:
Megkaptam.Eszméletlenül hülye és aranyos=))
És egy kis "pufi" szukának szerintetek mi lenne a jó név?:D
Én gondoltam olyanra is h Missy de nem tudom.
2011. márc. 20. 16:30
6/7 anonim válasza:
Az enyémet Ingának hívtam, mert mikor pici volt, olyan kis billegős járása volt, mert elég husisan kerültek ki az anyjuk mellől...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!