Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek volt/van újfounlandija? :D

Szandi13 kérdése:

Kinek volt/van újfounlandija? :D

Figyelt kérdés

Kinek milyen tapasztalata van vele?:)

csak kíváncsiságból.:)

Mert lehet,hogy kapok egy kicsit.:)

2011. márc. 19. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt régen..gyönyörű, okos, nagyon szelíd óriások, akik próbálnak szép nagy termetük ellenére is az öledbe ülni,mint kölyökkorukban. Legalábbis az enyém ilyen volt..valahogy nem értette, hogy miért nem bírom el a súlyát :)
2011. márc. 19. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én életem része is volt egy ilyen kutya. Nagyon régen. Aranyos, pajkos jószág volt, szeretett nagyon úszni, amolyan örök-kölyök típus. De kutyákkal szemben nagyon kemény és domináns is tudott lenni. Elég nagyétkű.
2011. márc. 19. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nyugodt, gyerekszerető. Én mindig lovagoltam rajta meg húzta a szánkóm. Jól kijött a többi kutyával. A gazdája a nővérem kamasz volt szóval felteszem könnyü képezni. Emellett kutyaiskolába is járt, nagyon jó volt szerettt dolgozni és sok dijat nyert. Egyszer nyirás közben belevágtak de meg sem rezzent tőle.
2011. márc. 19. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Régen, egyik barátomnak volt. Nyáron nem vihettük magunkkal a tóra úszni, mert mindig ki akart menteni :D
2011. márc. 19. 20:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Megkaptam.Eszméletlenül hülye és aranyos=))

És egy kis "pufi" szukának szerintetek mi lenne a jó név?:D

Én gondoltam olyanra is h Missy de nem tudom.

2011. márc. 20. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Az enyémet Ingának hívtam, mert mikor pici volt, olyan kis billegős járása volt, mert elég husisan kerültek ki az anyjuk mellől...:)
2011. márc. 20. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Miénket Lindának hivták.
2011. márc. 20. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!