Szerintetek aranyosak a kutyáim? (Képek lent)
Ne értsetek félre csak úgy kíváncsiságból :)
Ha akarjátok tippelhettek hogy minek a keverékei :D ( az 1. kétféle kutya keveréke, a másik meg 3)
Abigél(2,5 éves): [link]
Lola (5 hónapos): [link]
Aranyosak!
Szerintem Abigél erdélyi kopó és talán magyar vizsla, de csak tipp. A pici meg esetleg német juhász keverék.
Köszönöm szépen az utolsónak és az utolsó elöttinek is :)
Eddig a 22:41-es vezet(utolsó)! Abigél az egyik "része" Magyar rövidszőrű vizsla :) Igen:D Már csak a másik felét kéne kitalálni :P kis segítség: Harcias örzővédő a másik fele, ami a viselkedésében benne van. A szőre színe( fekete-barna foltos) is annak a kutyának a színe :)
A Lola részben németjuhász, már csak a másik két felét kell kitalálni :)
Szia!
Utolsó vagyok, örülök, hogy sikerült valamit eltalálnom. Ezek szerint Abigél másik szülője dobermann vagy rotweiler. :) Nem is gondoltam volna. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy melyik.
Pont nem :)
Abigél Vizsla és Rottweiler :) Lehet hogy nem néz ki rottweileresnek de szinte mindenkinek nekimegy kivétel akik sokat járnak hozzánk bnők, apa munkatársai és család :)
Lola: Németjuhász és még két keverék :)
Kár h csak most olvasom, szint biztos voltam a roti-vizsla vonalban.
Egyébként nem lehet, hogy Abigél kölyke Lola, akinek németjuhász az apcija? Mert én így kapásból erre tippeltem. de aztán lehet h kombinálok. csak a vonásai miatt...
a 23:14-es eltalálta :)
Lola Abigél kölyke akinek az apja németjuhász :) Szal:
Abigél: Rottweiler-Magyar Vizsla
Lola: Németjuhász-Rottweiler-Magyar Vizsla
Volt már amikor sétáltattam Lolát és egy öregember azthitte hogy Beagle :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!