Melyik a legerősebb legkeményebb kutya?
hát a legerősebbek azok amiknek a nyakán erős szőr van pl: KOmondor.
Az egyik ismerősőmnek volt egy dobermanja és egy rotweilere.
Azok elszöktek és bementek egy komondor területére.
Ketten megtámadták, de nemtudtak harapni a torkát mer hosszu erpős a szőre.
A komondor utána megölte mind a kettőt.
Nekem két kaukázusim van!! Egy szuka és egy kan!!
Nem vagyok rá büszke, de mikor tüzelt a szuka sok kutya bejárt hozzánk hiába volt bezárva a szuka a kennelbe... A kan a hátsó kertbe volt bezárva de annyira védte a területét és a szukát hogy átszabadult az első udvarba és egy németjuhászt és egy pitbullt találtunk holtan reggelre... A kanon voltak pár felületi sebek,de egyébként semmi baja nem volt...Volt is gond a két kutya tetemével...Sokan akik ilyen pitbull amcsi staffi rajongók azt hiszik húúúú ezeknek a kutyáknak nincs ellenségük....mert hogy a nagytestű kutyák hamar fáradnak....pedig pl a kau egy igen is fürge óriás...a végsőkig elmegy ha a családjáról van szó....
Szerintem is a Kaukázusi!! Legalábbis nekem. Előző Kaukázusim 2005 ben meghalt. Na rá azt lehetett mondani,hogy KUTYA. Aztán vettünk egy német juhászt. Elég rossz választás volt .. Azóta párszor betörtek.. És kb 1,5 éve vettünk újra egy Kaukázusit. Azóta érdekes módon megszüntek a betörések:)
De erős gazda kell neki, pl. nálunk fateromtól annyira félt,hogy sokszor behugyozott amikor rákiabált. De kapunál egy vadállat.És a családot megvédené még az élete árán is.
sok tudatlan írja a pitbullt...most komolyan egy 30 KG-os kutya szerintetek legyőz egy 80-10 kg-osat?? :'DDDD nem valószínúú a pitbull csak harcias és kitartó de nem túl erős..
majd én segítek ;)
Kurdish Kangal: nyájak védelmére és farkasok irtására szakosodott.
alano:vadász kutya
Dogo argentino:puma vadász kutya
közép ázsiai juhász:szintén farkasok ellen
tosza inu: japán harci kutya
ó német juhász!:nyáj őrzésére nem aza mostani kis 40 kilós akármi ha nem az ősi feketéb 60-80 KG-os eredeti néemt juhász! video:
http://www.youtube.com/watch?v=fKTLEkfoHsw
nekem volt ó németem nőstény 10 éves 60 KG és 1 éves pitbull simán elintézte mikor az bejött kitört a ketrecből és 1 harapásba kerűlt ennyit erről :)
alapvetően ezek a legkeményebbek a többi csak rajtad múlik ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!