Melyik a legerősebb legkeményebb kutya?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 18:17
32/62 anonim válasza:
1. hagyjuk már a harcikutyázást.
1.a kérdezőnek: általában a többi kutyával szemben sem agresszív
33/62 anonim válasza:
Attól függ, hogy neveled. Ne mesélje már be nekem senki, hogy egy kölyök pitbull, ha jó nevelést, szoktatást kap, akkor mindenkinek ugyanúgy nekimegy, mint amiket harcra képeztek. Ugyanígy a csivavákkal is. Ha rosszul neveled, agresszívvá válhat. Ha jól, lábtörlő... :)
34/62 anonim válasza:
itt nem arrol beszélnek hogy ha jó nevelést kap akkor mijen lessz hanem arrol melyik a legkeményebb fajta hát ez a PITBUL!!! CSIVAVÁZOL RÖHEJ VAGY!!!!
35/62 anonim válasza:
Neked feltűnési viszketegséged van? Sztem baromira nem neked címezte a válaszát és senki nem kérdezett mi a véleményed róla. Egyébként is teljesen igaza van.
37/62 anonim válasza:
KOMONDOR
Brutális területőrző kutya, ugynakkor nagyon jó a természete. Nála keményebb nincs, a Kuvasz talán az egyedüli vetélytársa. :)
38/62 anonim válasza:
39/62 anonim válasza:
19:32 MÉG, HOGY A ROTTWEILER BUTA. A Rottweiler okos kutya , nem hiába alkalmazzák a rendőrségnél is rottweilert. Meg terápiás Rottweilert is láttam már. Előbb tájékozódj mielőtt kinyitod a szád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!