Melyik a legkeményebb kutya?
Nekem nincs olyan,hogy kemény kutya -_-
Nekem csak intelligens,okos és hűséges kutya van de ha már a keménységnél tartunk akkor egyértelmű,hogy a rottweiler mivel ők sokat mozognak,nagyon okosak és bármire megtaníthatóak!!Csak azt nem tudom,hogy miért kell egy kutyának keménynek lennie??Nem teljesen mindegy??Tulajdonságai a fontosak nem az,hogy milyen kinézetű és milyen kemény ;)
kedves utolsó, szerintem Te sem kellene, hogy a "visszapofázni" kifejezéssel illesd a kérdezőt, mivel Te sem tudod, hogy ő hány éves.:)
ahhoz viszont úgy látszik, még nem éltél eleget, hogy tudd, a rottweilert 5 perc alatt kapja szét egy káj vagy egy kau. no meg a kangal, az akbash, a karabas, és szerintem még a komondor és a kuvasz is...
egyébként meg attól még, hogy egy kutya kemény, miért ne lehetne értelmes és hűséges?
nekem pl. közép-ázsiaim van, mindhárom jelző illik rá.
kedves kérdező!:)
egyedre vagy fajtára érted a kérdésed?
valószínűleg nincs egységes válasz...
kemény kutya a husky, a kau, a chihuahua is a maga módján...
nem rohadt kemény, hogy egy 2 kilós kutya ész nélkül ront neki egy 30 kilósnak?...:D
az értelmet nem kor alapján mérik.
ettől függetlenül igenis visszapofázok, mert ez az én kérdések, azaz itt én döntöm el melyik választ találom helyesnek.
kedves utolsó aki tudott normálisan válaszolni: ezért írtam le, hogy olyan szempontból vizsgáld a kérdést, ahogy szeretnéd. amit te kemény kutyának tartasz azt írd le és írd le a szempontot ami szerint kemény. lehet a feladata miatt, kinézet is akár felőlem, ismeretségi körödben fellelhető kutyák alapján, amit látsz a kutyasuliban. akármi.
értem.:)
akkor szerintem kemények a tek-es, a katonai és a rendőrségi kutyák (ebben véletlenül mi magyarok is elég jók vagyunk!).
láttam gyakorlatozni elfogó kutyát, élesben tüzeltek géppuskával, a kutya le se tojta, rohant a "csibész" felé és elkapta.
kemények a pásztorkutyák is, nekem a szívem csücske a közép-ázsiai, abszolút elfogult vagyok ezzel a fajtával, szóval igyekszem visszafogni magam:
a világ legbátrabb, legszebb, legokosabb, legkitartóbb, legellenállóbb, leghűségesebb kutyája.:D dióhájjban.:D
na jó, szóval komolyan, nekem a keleti pásztorkutyák közül is ő tetszik vérmérsékletre, mindenre a legjobban, de eddig nem láttam élőben kangalt, akbasht, karabast és még ki tudja hány keleti fajtát, szóval velük nem tudom összehasonlítani...
na meg biztos vannak kájból is gyagyábbak, nekem eddig nagy szerencsém volt a kutyáimmal, ritka higgadtak, kezelhetőek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!