Melyik a legkeményebb kutya?
21 éves lány! :-) Ez tetszett! :-)
És akkor mindjárt fel is teszem a kérdést, "Ki a legkeményebb fórumozó?" :-)
Nem értem miért is adok okot arra, hogy az életkoromat firtassa akárki. Szerintem teljesen korrektül tettem fel a kérdést és menet közben is vállalható módon adtam hangot miden gondolatomnak, ellentétben itt egyesekkel. Én sem találom, hogy hol van fikázva a roti, de mellékesen jegyzem meg, hogy imádom őket és a szomszédunkban is lakik egy, szóval semmilyen előítéletem nincs velük szemben. Csakhogy a kérdés nem ez volt.
A kedves visszapofázósnak üzenem, hogy az első két kommentje alapján nem ítéltem volna 16nál idősebbnek meg, de ez nem is lényeges. Az életkorával szerintem csak az vágjon fel aki mást nem tudott letenni az asztalra. Következetlen vagy 34 éves létedre. Először leírod, hogy nincs olyan, hogy kemény kutya aztán ugyanebben a válaszban azt mondod hogy a rottweiler. Aztán sok helyesírási hibával megint kifejted a véleményed, ami szintén nem irodalmi értékű, de mindegy. És felvágsz arra, hogy te már 34 évet megéltél. GRATULÁLOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!