Miért hány a kiskutyám?
Milyen csonterősítőt kap és mennyit? Mert a kalcium túladagolás egyik tünete éppen az étvágytalanság és hányás. Ha csontos húst kap, akkor én nem biztos, hogy adnék mellé plusz csonterősítőt. A kutya szervezete sokkal jobban tud védekezni a relatív kalcium hiány, mint a többlet ellen. Ajánlom a lenti linken olvasható írást a nagytestű kutyafajták helyes kölyökkori táplálásáról.
Szia! Én nem értek hozzá, de én kiskutyám is sokat hányt/ment a hasa, mikor elhoztuk a családjától, és házikoszton + kutyakaján élt egy darabig. Utána elvittük orvoshoz, aki megvizsgálta, és valami problémát talált az emésztésében, azóta csak száraz tápot kap, semmi zsíros, semmi házi kaja, plusz néha gyümölcs. És azóta nem is hányt, nem ment a hasa, csak ha tudtuk, hogy pl megevett egy verebet :) Szegénynek elég egyhangú étrendje van, de inkább, mint még betegebb legyen.
Ma már 10 éves és még mindig ugrál, pörög, bár hamarabb fárad. Remélem a ti kutyusotok is meggyógyul, rájössztök mi a baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!