Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek drága egy Beagle...

Szerintetek drága egy Beagle kutyáért 40 ezer Ft? 7hónapos, ivartalanítva, féregtelenítve van, az összes oltása megvan.

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát... erősen függ attól is, hogy miért akarnak megszabadulni tőle... hét hónaposan már gondolom nem az alomból frissen van, nehezebb elsz neki megszokni az új helyet. Tenéysztőtől vagy nem... ez se mindegy. Hasonlítsd össze az árakat, hol, milyen kutya mennyi, google segít benne. :D
2011. márc. 17. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem drága lenne, mert nem adnék ki ennyit egy kutyáért, de majd jönnek itt válaszok, hogy túl olcsó, mert tenyésztőnél nem kapsz ennyiért kutyát, csak szaporítótól, ami igaz is.
2011. márc. 17. 13:27
 3/7 kisnita ***** válasza:
100%

Számold ki hogy jársz jobban!

8 hetesen megveszed ha kifogod olcsón 20 ezerért egy oltással, azon kívül még kell neki négy. Az az kb 16 ezer Ft csak az oltás. + féreghajtó esetenként 800 Ft Vagy megveszed a tabit és otthon féreg hajtod, de az se sokkal olcsóbb.

+ a kaja. Ha nem is prémium táppal eteted akkor is benne van 7 hónapig minimum 20 ezer Ft-ba, (most tényleg egy minimum összeget írtam) de szerintem még többe.

Neked kell mindenre megtanítani, szobatisztaság stb.

+ az ivartalanítás 35 ezer + Ft !

Ha most megveszed kapsz egy "kész kutyát" akinek már vannak kialakult szokásai, jó esetben szobatiszta, emberekhez van szokva, nem kell kivenned 3 hét szabit a melóból, hogy otthon tudj vele maradni az első pár hétben. Már csak évente kell oltatni, stb.

A hátránya, hogy már vannak kialakult szokásai, nem te nevelted kis kora óta, kell pár nap mire hozzád szokik, de mivel még bőven kölyök tanítható, nevelhető, gyakorlatilag olyanná formálod amilyenné akarod.

Sokkal kevesebb a macera vele mint egy 8-10 hetes picivel. Tapasztalatból írom.

Ha neked fontos, hogy kis kora óta te neveld, hozzád szokjon, stb akkor ne vedd mert ennek a kutyának kelleni fog néhány nap/hét mire összeszoktok, de biztos, hogy hozzászokik ugyanúgy mintha kiskorától te nevelted volna.

A Beagle makacs fajta úgyhogy mindenképpen kutyasulit javaslok neki és napi szinten foglalkozz vele, nagy séták, apport, szaladgálás játékok, nagy a mozgásigénye és szeret gondolkodni, klikkerrel nagyon sok mindent tudnál neki tanítani.

2011. márc. 17. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy házaspárt akiknek 2 beaglejük van, az egyik 6, a másik 5 hónaposan lett örökbefogadva. A legjobb beaglik akiket valaha láttam... bárki, aki úm. kölyökkora óta neveli a kutyáját példát vehetne róluk.

A kutya nem kiskacsa, h csak azt fogadja el aki kezedetektől vele van. Ez a gyönyörű és csodálatraméltó a kutyában.

2011. márc. 17. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy miért akarják eladni.

Ha beteg és 300 ezer lesz a kezelése, akkor drága. Ha csak kezelhetetlen és te értesz a kutyákhoz,tehát nemfélsz ettől, akkor olcsó.

Ha a tenyésztő adja ivartalanítva,mert pl szinhibás és nemalkalmas tenyésztésre akkor is ok.

Tudni kéne az okot és ismerni a kutyát.

2011. márc. 17. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó árban van. Csak az ivartalanítás 15-20e forint. Jól jársz vele.
2011. márc. 17. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy csupán nem tudják megtartani és nem akarnak jó pénzt keresni rajta.Lehet hogy nekik csak az számít hogy helyre kerüljön és nem az hogy mennyit kapnak érte!!!Nem?! esetleg talán e miatt adják ivartalanítva!
2011. márc. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!