Mi lenne a legjobb a kutyusnak?
Azt szeretném megérdeklődni,hogy szerintetek melyik a jó döntés.
1 ismerősnél született kiskutya gazdája lenne,de én ismerem a srácot,és tudom az előző kutyájuk is 1.5 m-es láncra volt kikötve,és elég sok mindent mesélt a szomszédja..:(
a kiskutyát nagyon megszerettem megtartanám, de anyum nem engedi,hisz van már 2 kutyánk..
De szerintem ellennének..Más gazdit próbálok neki keresni de nem megy:(
Szerintetek meggyőzzem anyum,hogy megtarthassam..?
Persze lenne rá pénzem és időm,saját zsebpénz még munkát is vállalnák,hogy fizetni tudjam mit amit kell a kutyának..
Könyörgöm valaki egy épkézláb ötletet adjon menhelyre nem akarom,hogy kerüljön..
Köszönöm
L/14
Én tavaly nyáron kerestem gazdát 5 kismacskának, akiket valaki berakott a kertünkbe pár hetesen. Nem volt sok remény, hogy gazdát találok nekik, mert nyáron az internet és a menhelyek is tele vannak gazdát kereső kis és nagy macskákkal. De mégis sikerült!!
Felraktam 4 vagy 5 ingyenes állathirdető oldalra őket, de mégsem onnan jöttek a gazdik. A netről szerzett gazdák e-mailek által szereztek tudomást a cicákról.
Ugyanis néhány e-mail címre szétküldtem egy segítségkérő levelet a cicák képeivel és adataival, és arra kértem a címzetteket, hogy ha ők nem is fogadják örökbe őket, küldjék tovább minden ismerősüknek a levelet. Egy-egy ilyen levél hihetetlen sok emberhez el tud jutni, úgyhogy nagyon megéri próbálkozni vele.
Fontos azonban, hogy minden szükséges adatot adj meg a kör e-mailben és a hirdetésben is. Ezek a következők: a kutya kora (az e-mailekben feltétlenül add meg mellé, hogy melyik évben, hónapban, napon született, így a levél nem fog még akkor is keringeni, amikor már rég gazdát talált a kutyus), neme, milyen fajták lehetnek benne és kb. mekkora lesz felnőtt korában; holt található (nem kell a pontos cím!, elég, ha megadod a települést, környéket); a te elérhetőséged (pl. telefon).
Az a legjobb, ha mind a hirdetésbe, mind a kör e-mailbe teszel képeket. Ugyanis így rögtön látják a kutyát, és nem kell külön linkekre kattintaniuk - mert sokan ehhez lusták. Ehhez azonban le kell csökkenteni a képek méretét (főleg az e-mailhez)! Ha érdekel a dolog, küldj privát e-mailt, nagyon egyszerű.
Sok sikert! :))
Az előző vagyok.
Szóval úgy értettem, ha te is le tudod csökkenteni a képek méretét, akkor nem kell privát e-mailt írnod. De ha nincs hozzá programod, segíthetek. : )))
Köszi de háát szeretném 1x látni még nagyobb korába igen érdekel milyen lesz a csöppség..:)
És talán lesz valaki köszi..:)
Ha nem akkor addig itt maradhat de gazdit keresnek neki :)
Na jó a feljelentés tényleg nem egy hiperszuper ötlet volt de vannak olyan szervzetek (csapatok akiket a tévében is gyakran látni szerintem náluk is jó helyen lenne.
Vagy legalább gazdát találnának neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!