Mi lenne a legjobb a kutyusnak?
Azt szeretném megérdeklődni,hogy szerintetek melyik a jó döntés.
1 ismerősnél született kiskutya gazdája lenne,de én ismerem a srácot,és tudom az előző kutyájuk is 1.5 m-es láncra volt kikötve,és elég sok mindent mesélt a szomszédja..:(
a kiskutyát nagyon megszerettem megtartanám, de anyum nem engedi,hisz van már 2 kutyánk..
De szerintem ellennének..Más gazdit próbálok neki keresni de nem megy:(
Szerintetek meggyőzzem anyum,hogy megtarthassam..?
Persze lenne rá pénzem és időm,saját zsebpénz még munkát is vállalnák,hogy fizetni tudjam mit amit kell a kutyának..
Könyörgöm valaki egy épkézláb ötletet adjon menhelyre nem akarom,hogy kerüljön..
Köszönöm
L/14
Ahol az anya kutya van ott nincs baj,kedvesek igaz nem túl jó a környezet de legalább nem bántják,kaját kap,fürdetés ha kell stb szóval ott nincs..de aki el akarja vinni a kölyköt velem 1 idős..És tényleg engem is fel akart pofozni akkor a kutyával mit tenne..:S
És én nem bízok benne.És menhelyen tényleg jártam sok kutya kevés gondozó..És hát nem a gondozókat okolom de nem szívesen adnám be a kölyköt ezért hát anyum győzögetem míg legalább gazdit nem találok neki.
De lehet végül itt maradhat aminek örülnék hisz
"szerelem első látásra" és Ő is megkedvelt :)
valóban képes vagy és képes leszel 3 kutyát ellátni, etetni, sétáltatni, tanítani az elkövetkezendő 10 évben????!!!!-ha ehhez dolgoznod kell akkor időd nem lesz rájuk, ha nem dolgozol akkor meg pénzed nem...gondold át ezt reálisabban kérlek!-ha magadhoz veszel egy kutyát az felelősséggel jár-a legtöbb felnőtt sem képes 3 kutyát ellátni megfelelően-hacsak nem milliomos és semmi más dolga nincs
...ja és a helyi ebteartási rendeletet ismered?-a legtöbb helyen ugyanis nem tarthatsz kettőnél több kutyát!!!
bocs de ezek fontosabb kérdések minthogy ki tudod-e hisztizni anyunál amit akarsz!
Hát de ahol most van onnan elvinné a srác ahogy csak lehet:(
És a staff elfogadta a csivit is a csivi kis ideges de elfogadná szerintem bajuk nem lenne egymással:)
ők nincsenek még ivartalanítva (nem szaporítjuk őket!!)
De a kicsit minden képen ivartalanítatnám :)
Jó tudom,saját pénzből vennék mindent ezzel nem anyum nyaggatnám..
És mégis adjam oda egy olyannak aki emberre nyugodt szívvel kezet emel hátha a kutyára nem..?
Neem bennem van annyi nem merem oda adni =/
ma 20:09
Köszii :)
És igen próbálok az lenni,és tényleg azért ez biztató :)
Igen,tudom ezt.De anyum megszereti ha ide kerül láttam rajta megsajnálta mikor a kezemben elaludt.. Nevelőapám pedig alkalmazkodik max ennyi :)
És próbálok neki gazdit keresni de most senkinek nem kell :(
De nem lenne ez,hisz tényleg nem vagyok "állatgyűjtő"..
Tudom,h az már az állatoknak lenne a kára és így tényleg nem merem ott hagyni mert nem 1x mondták,h kutya tűnt el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!