Mi lenne a legjobb a kutyusnak?
Azt szeretném megérdeklődni,hogy szerintetek melyik a jó döntés.
1 ismerősnél született kiskutya gazdája lenne,de én ismerem a srácot,és tudom az előző kutyájuk is 1.5 m-es láncra volt kikötve,és elég sok mindent mesélt a szomszédja..:(
a kiskutyát nagyon megszerettem megtartanám, de anyum nem engedi,hisz van már 2 kutyánk..
De szerintem ellennének..Más gazdit próbálok neki keresni de nem megy:(
Szerintetek meggyőzzem anyum,hogy megtarthassam..?
Persze lenne rá pénzem és időm,saját zsebpénz még munkát is vállalnák,hogy fizetni tudjam mit amit kell a kutyának..
Könyörgöm valaki egy épkézláb ötletet adjon menhelyre nem akarom,hogy kerüljön..
Köszönöm
L/14
Tobbi pár százezer hasonló helyzetu kutyával mit csinálsz?
Vagy ha ket het mulva megtetszik meg egy azt is magadhoz veszed?
Ha már elég idős a kutyus és elválasztható az anyjától mindenképp hozd el! Viszont... Egy kis kutya nagy felelősséggel jár. És elég sokba is kerül, főleg két kutya mellett. Szerintem az lenne a legjobb, ha feltennéd hirdetős oldalakra, valaki csak ráharap. Viszont a mostani helyén nem maradhat.. :/
Egyébként milyen fajta? Milyen nemű? Mennyi idős?
Amúgy nem tudom nálatok milyenek a menhelyek, de nálunk nagyon rendesen vigyáznak a kölykökre és hamar gazdit találnak nekik. Hol laksz amúgy? Ha Veszprém környékén, tudok segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!