Mi a véleményetek a Skudóról (ultrahangos kullancsriasztó?
Figyelt kérdés
Több ismerős kutyájának is ilyen van és én is ilyet készülök venni. Eddig Kiltixet használtunk. Tényleg jó? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?2011. márc. 16. 16:36
1/7 Lexus999888 válasza:
BIZTI JÓ LEHET AZ A FŐ HOGY NE FERTŐZÖN EL A KULLANCS!!!!!!!!!!XD :) :D XD
2/7 anonim válasza:
hülye vagy drága első
erre én is kíváncsi vagyok : )
3/7 anonim válasza:
Háááát én nem próbáltam miután barátom kutyájából 12 kullyncsot szedtünk ki. Együtt voltunk kirándulni, az enyémeken spot-on, az övén ultrahangos.
4/7 anonim válasza:
Nem ismerem a terméket (!)
de az biztos, hogy más ultrahangos állatriasztók (pl. rágcsáló) nem érnek egy kalap sz@rt se. Ez bizonyítható tény.
5/7 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy a kullancs kapásból süket. Deha nem is az, akkor se ultrahanggal próbálkoznék, a kémia szerek hatása ugyanis bizonyított előbbivel szemben.
6/7 anonim válasza:
Ezekkel az ultrahangos kütyükkel az a probléma, hogy nemigazán tudod leellenőrizni, hogy működőképes-e. Nekem van mindegyiken, mégis ősszel bekaptunk egy jó kis babéziát:( Szerintem inkább a csepegtetősöket add, és azt is váltogatva.
7/7 anonim válasza:
Én is kiltixet használtam egy kalap sz@rt se ért! erre én is vettem skudot :D és azóta nincs benne se kullancs se bolha :D:Dés kirándulni is járunk :D imádom :)♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!