Mennyire hatékony az ultrahangos kullancsriasztó, amit a Fressnapfban is lehet kapni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 20:25
1/3 anonim válasza:
Szia ! Nekem Berni Pasztorom van es o mindenre allergias , ezert en ezt nagyon jo otletnek talaltam es remenykedtem , hoyg hasznalni is fog. Nos nem akarlak elkeseriteni, de semmit sem ert , a bolhak, kullancsot szinte korbe rohogtek az en nagy riasztomat. Kullancs igy sem ment bele sok, de azert akkor is talaltunk benne, bar a bundaja miatt nem konnyu. Tehat nekem nem valt be, de nem hiszem , hogy rosszul hasznaltuk volna. :)
2/3 anonim válasza:
Felejtsd el. Jó lenne, ha működne, de sajnos semmit nem ér.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen, akkor maradunk a Frontline Combo-nál. Csak ez olcsóbb és környezetbarát módszernek tűnt. De hát olcsó húsnak híg a leve, ezek szerint ez itt is így van.
2009. ápr. 6. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!