Szerintetek nagy gond egy Yorkshire terrier mini, , házhoz
vétele, ,?
Nagy gond, mert MINI yorkshire terrier nem létezik. Itt kezdődnek a gondok.
2011. márc. 15. 19:20
Nincs mini yorkie
[link]
Meg kell tanítanod a kutyának, hogy hagyja békén a cicust és akkor nem lesz baj, de mivel terrierről van szó aki makacs nehéz dolgod lesz.
Mindenképpen tenyésztőtől vedd törzskönyvel(származási lappal) szűrve mert akkor nem lesz idegrendszeri problémája.
Am lehet egy kérdésem?
Miért pont a yorkie? Nem kötözködésből de mostanában mindenki azt akar (pedig Amerikában már más a divat xD -> undorítóak azok akik divatból vesznek kutyust, semmi értelme)
2011. márc. 15. 19:23
3/13 A kérdező kommentje:
Van mini yorki,mert egyik ismerősömnek olyanja van,és képzeld még extra mini is van!!
Ha értesz hozzá, akkor nem lesz gond, mert hozzá tudod majd szoktatni, bár nem lesz könnyű dolgod. Bár aki nem tudja, hogy nincs mini yorki, abból nemigazán nézném ki, hogy ezzel boldogul. Bocsi, ezt muszályvolt xDxD
2011. márc. 15. 19:26
Hát, akkor az ismerősöd szaporítótól vette, gratulálunk neki :D
2011. márc. 15. 19:27
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ♥Mona♥ a válaszodat! Miért pont yorki?! -mert nagyon aranyos,és cuki,tudom,hogy van másik cuki kutyus a világon,de nekem ez tetszik! én ha kutyám van nem divatból veszem!!!
Nincs mini yorki és képzeld még extra mini sincs!...Legalább ha veszel egy kutyát nézz utána.A macskához meg szerintem hozzá tudod szoktatni...mondjuk az már más ha nem őt kell hanem inkább a macskát hozzá.
2011. márc. 15. 19:31
nem létezik mini yorki az Isten szerelmére!! Ez a szaporítók kedvenc dumája mostanában és, hogy elérjék egyre kisebb kutyákat tesznek össze (nem figyelve a kialakuló genetikai, vázrendszeri betegségekre)Egy normális yorki max 3.1 kg most komolyan hova kicsinyítik még ez a fajtát?? ez nem csivava.
2011. márc. 15. 19:31
Ha kölyköt veszel akkor gond nélkül összeszokik.
De ilyen mini yorki meg hasonlók tényleg nincsennek :d
Itt a yorki standartja:
[link]
és látod nincs benne...Az ilyen méreteket csak a szaporítók találták ki és lehetőleg ilyentől ne vegyél,csak törzskönyves kutyát szerezz be.A mininek,illetve extra mininek titulált,szaporított ebek gyakran beltenyésztettek vagy betegek!
2011. márc. 15. 19:34
Tényleg vigyázz ezekkel a mini és extra mini kölykökkel mert ezeket tényleg csak a kutyagyárosok találták ki. Akiknek mindegy hova kerülnek a kölykök csak vigyék. Nembeszélve a sok betegségekről ami kijöhet idővel a kiskutyákon (pl. ideggyengeség). Na mindegy ezt majd te eldöntöd! Viszont amikor hazaviszed, és bemutatod a macseknak még ne hagyd őket egyedül, mert sosem lehet tudni ha egy nagyot odacsap a macska akkor akár komolyabb baja is lehet annak a kis csöppségnek.
2011. márc. 15. 19:48
Kapcsolódó kérdések: