Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakiképzésben tapasztalat?

Kutyakiképzésben tapasztalat?

Figyelt kérdés
Árakat néztem már,csak az érdekelne,hogy kb hány alkalom kell egy alap engedelmesség elsajátitásához?köszi előre is...
2011. márc. 15. 16:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miből gondolod hogy a magyar fajták mind makacs kutyák? Elég béna kijelentés...
2011. márc. 15. 17:40
 12/34 IGCM ***** válasza:
25%

Egy iskolát se gyaláztam,nem kéne kötekedni!

Az a béna kijelentés amit te mondasz!!Ha ismernéd a magyar fajtákat vagy csak úgy álltalánosságban vagy valakivel beszélgettél volna rűluk akkor tudnád,hogy a mi fajtáinkra álltalános jellemző a makacsság!Szóval válogazsd meg a szaavidat.A gazdi oda viszi a kutyáját ahová akarja!!Egy szót nem írtam a K99 rendszerről!És igen van olya nsuli ami jó és nem 6 hetes tanfolyamokat tart,de igen kevés és ha valaki tanácsot kér akkor jobb egy biztos útat mutani minthogy egy szar suliba menjen mert van!Nem biztos,hopgy megtudja itélni jó helyre ment-e.

Szóval jó lesz ha visszavesztek és mással kezdtek el kötekedni x)

2011. márc. 15. 18:06
 13/34 anonim ***** válasza:
78%

Ja igen és honnan is veszed ezt? Melyik tenyésztő mondta vagy standard irta?

Érdekes erről a makacsságról a 3 Mudim közül egyik sem tud. :) Biztos valami baj van velük, hogy FELTÉTLENÜL engedelmesek és ez a standardjukban is benne van... :)

Vagy akkor ki makacs? A kuvasz, a komondor? Nem makacsok csak kemény kutyák. És nem azért kemények mert magyarok, hanem mert ilyen a tipusuk mint még sok más kutyának (kaukázusi stb)... Szerintem nem kéne itt okoskodni mert besülsz ezekkel a béna általánositásokkal. Mintha pl valaki azt mondaná, hogy minden roti gyilkológép. Kb ennyi értlme van annak amit mondtál.

2011. márc. 15. 18:17
 14/34 anonim ***** válasza:

"6 hetes tanfolyamot ajánlok még mindig :D

A többi nem éri meg mert vagy nem tnítanak rendesen vagy annyira elhúzódik,hogy kb semmitse ér a kutyának mert nem látja át a dolgokat,a gazdiról meg nem is beszélve."

Ez igen csak fikázásnak tűnik... A K99-et meg azért írtam mert ott is van engedelmes vizsga és azon kívül csak a BH van , amit felhoztam példaként.

2011. márc. 15. 18:17
 15/34 IGCM ***** válasza:
36%

Ahelyett hogy veszekedtek mért nem ajánlotok valamit a kérdezőnek??

A 3 mudit meg egész biztosan tud a makaccségról x)

Nem azt mondtam,hogy brutál makacsak és azt sem hogy mindegyik egyed!!De álltalában igen és nem csak én mondom hanem még jópáran akik magyar fajták tartanak!!Ráadású la hozzáértők is de ezzel biztosan tisztában avgy ha van 3 mudit x)

Nekem is van mudim és tudom milyenek...az engedetlenség és a makaccság nem úgyanaz de biztos tudod.Egyébként meg azt ajánlok amit akarok,nekem ez a módszer tetszik ha nektek nem akkor marhára nem érdekel.Akkor írjátok neki azt ami szerintetek jó de nehogymár mással kötekedjetek azért mert ti mást gondoltok!!!Ez az oldal nem arra van hogy veszekedni járjatok ide!!

2011. márc. 15. 18:21
 16/34 anonim ***** válasza:
Hát igen te biztos jobban tudod milyen a 3 kutyám, mint én, aki együtt élek velük, ugye? ^^ Vedd már észre hogy ha van eszed akkor nem általánositasz! -.-'
2011. márc. 15. 18:26
 17/34 IGCM ***** válasza:
0%

Te vedd sézre,hogy szánalmas a kötekedésed -.-

Ha nem tetszik amit írtam akkor ne olvazsd.

És ez marhára nem vág a kérdéshez.És kb leszarom a kutyáidat azt írsz róluk amit akarsz avgy igaz vagy nem.Minden ember más van akinek ez a kiképzési mód tetszik van akinek másik és kutyasulival is ez a helyzet.Úgyis a kérdező választ.

Ezzel befejeztem a társalgást mert nincs sok értelme...

2011. márc. 15. 18:28
 18/34 anonim ***** válasza:
69%

Még mindig nem érted... Nem azzal van a gond, hogy ajánlod az iskolát, a kiképzési módszert. Ismerem és elismerem. A körítéssel van a baj. Lehet, te nem érzed, de a beírásaid azt jelentik egy és semmi más. Sőt... a többi eredménytelen, stb.

És, ha a kérdező az általad ajánlott iskolát választja, senki nem fog a kardjába dőlni. Mert a lényeg, hogy megtalálja a neki megfelelő helyet.

2011. márc. 15. 18:29
 19/34 anonim ***** válasza:
Ja hirtelen tök véletlenül neked is mudid lett, mi? Abból itélve hogy még fajta nevét sem tudod leirni ("mudit"), és úgy általában egy helyes mondatot sem, inkább nem mondok semmit.
2011. márc. 15. 18:32
 20/34 IGCM ***** válasza:
40%

Úristen XD

Megfogattam,hogy nem írok..

Tudod soakt dolgozom gépen és sokat írok,ebből kifojólag sajnos sokszor elírok pár betűt x)

Nagyon szánalmas,hogy már nem tudsz mit kitalálni és ilyenekbe kötsz bele .

Mudim eddig is volt!!!Egy cifra szuka.Én inkább abban kételkedek,hogy neked van.

Most már tényleg befejeztem ezt az ovodás civakodást...nem itt kell munka után levezetni a stresszt :D

2011. márc. 15. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!