Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakiképzésben tapasztalat?

Kutyakiképzésben tapasztalat?

Figyelt kérdés
Árakat néztem már,csak az érdekelne,hogy kb hány alkalom kell egy alap engedelmesség elsajátitásához?köszi előre is...
2011. márc. 15. 16:50
1 2 3 4
 1/34 IGCM ***** válasza:
36%

Attól függ melyik suliba mész!

Van ahol 2 hónap allatt semmit nem leeht elérni a kutyával mert annyira idioták ak iképzők és van ahol 6 hét alaltt pl: Népszigeti,Őrmezői kutyasuli már engedelmességi vizsgát is tehetsz!Én ezeket ajánlom.Egy tanfolyam 49.000Ft,de!! A legtöbb suliban jóval többet kell járni hogy úgyanazt a szintet elérje a kutya és míg fizeted a ahvidíjat+a képzés díját még akár többe is kerűl mint egy ilyen tanfolyam!Onna ntudom,hogy egyszer összehsonlígattam így az árakat és én is megdöbbentem x)

Szóval ha teheted akkor egy 6 hetes tanfolyamot válassz valamelyik suliban ahol van ilyen.

2011. márc. 15. 16:55
 2/34 anonim ***** válasza:
71%

Tudod, ez olyasmi, mintha megkérdeznéd, mennyi idő egy nyelv elsajátítása?

Nagyon sok függ a gazdától, a kutyától, attól, hogy milyen gyakran dolgozol vele, stb.

Igaz, a tanfolyamrendszerekben van határidő.

2011. márc. 15. 16:56
 3/34 A kérdező kommentje:
Erdélyi kopóról lenne szó,8 hónap körüli,most fogadtuk be hétvégén. Okos csak kicsit makacs :)
2011. márc. 15. 16:58
 4/34 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm mindkettőtöknek...:)
2011. márc. 15. 16:58
 5/34 IGCM ***** válasza:
36%

a magyar fajták makacsok :D

6 hetes tanfolyamot ajánlok még mindig :D

A többi nem éri meg mert vagy nem tnítanak rendesen vagy annyira elhúzódik,hogy kb semmitse ér a kutyának mert nem látja át a dolgokat,a gazdiról meg nem is beszélve.

2011. márc. 15. 17:00
 6/34 A kérdező kommentje:

Köszi,akkor körülnézek,mellettünk lévő utcában lakik egy kiképző,majd nála informálódok még.Hát igen a magyar kutyák,előtte volt már 2 magyar vizsink (hiányoznak nagyon).

A kopó 3 napja van nálunk,iszonyat játékos,olyanokat birkóznak labradorunkkal :D

2011. márc. 15. 17:04
 7/34 A kérdező kommentje:

[link]

ő Athos :)

2011. márc. 15. 17:04
 8/34 IGCM ***** válasza:
0%

Nsgyon szép kuta!:D

Hol laktok egyébként?Hátha tudok kutyasulit ajánlani ha a közeli kiképző nem válik be :D

2011. márc. 15. 17:12
 9/34 anonim ***** válasza:
82%

Kedves IGCM !

Nem kicsit vagy elfogult.

Lehet ajánlani az általad preferált kiképzési módszert , de ezt úgy tedd, hogy a többi iskolát ne gyalázd. Tudod, sok megnevelt kutya él kis hazánkban, és nem mindegyik a te általad kedvelt formában tanult. Sőt.... néhányan még különböző sportokat űznek a kutyáikkal, szintén nem biztos, hogy csak és kizárólag a te kedves iskolai formádban működnek.

Egyszóval... tiszteld meg a többi iskola kiképzőjét, tagjait azzal, hogy nem minősíted a munkájukat. Főleg nem negatívan.

2011. márc. 15. 17:16
 10/34 anonim ***** válasza:
82%

"A többi nem éri meg mert vagy nem tnítanak rendesen vagy annyira elhúzódik,hogy kb semmitse ér a kutyának mert nem látja át a dolgokat,a gazdiról meg nem is beszélve"

Azért ez egy erős túlzás....Én is írnék példát.Az egyik tagunk októbertől kezdett el tanulni nálunk normálisan a kutyájával , és a múlt hétvégén sikeres BH vizsgát tett , havidíj 5e Ft számold ki mennyire jön ki.Annyi tanácsot adnék , hogy olyan iskolába menjetek ahol jutalmazzák is a kutyákat.

De ha neked a K99-es dolog jön be , akkor keress olyan sulit.

2011. márc. 15. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!