Kutyatenyésztés ügyben irok ide?
Szóval intelligens emberek!
Elhiszem hogy sokaknak a kérdésemből úgy jött le hogy szaporítani akarok a pénzért,de hagy tisztázzak le pár dolgok,hátha úgy szívesebben segítetek majd nekem.
Az édesapám 10évig tenyésztett kaukázusi juhászkutyákat,emellett a rendőrségnek németjuhász kutyákat képzett ki. Elmondása szerint sem volt oriási biznisz, ő sem ezért csinálta...
Szóval mivel nálunk a kaukázusi volt a megszokott, valószínűleg ezért lett nekem is a kaukázusi a kedvenc kutyum. Nem tudom miért ne kérdezzétek,de az utóbbi napokban ötlött fel bennem,hogy miért ne csináljuk megint. Eleinte 1-2 kutyuval később esetleg többel(apumnak volt hogy 8kutyája volt)De nem a pénzért,nem azért hogy ezen gazdagodjak meg,mert tudom hogy rendes üzletből nem nagyon lehetséges ez,csak hogy legyenek ujra kis kutyuk foglalkozzunk velük stb.
És apu azt mondta hogy győzzem meg rendes érvekkel,hogy igent mondjon nézzek utánna stb.
Azért lenne jó még vele elkezdeni,mert mégiscsak szakavatott és ha később felnőttkoromban akarom csinálni,akkor apu mellett bele tanulhatok énis.
Szóval igy mostmár valami normális segítség és nem csak szitkozodás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!