Egy kiskutyának hogyan kell tisztítani a fogát? Persze tudom, hogy nem kell ahoz állatorvoshoz vinni ez ügyben mert van aki otthon tiszítja, de! Nem tudom, hogyan kell?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 23:44
1/6 anonim válasza:
Nem kell tisztítani a fogát..Nekik teljesen más foguk van mint az embereknek..Lehet nekik adni rágcsálni valót ami kimondottan kutyáknak való..Nem kell édességgel tömni,és nem lesz baja a foginak.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 27. 00:14
4/6 anonim válasza:
én nem értem ezt az új módit.
én falun nőttem fel, mindig volt kutyánk.
tavasszal meg nyáron megfürdettük, meg ha épp olyan fajta volt, megnyírtuk.
most meg kutyakozmetika, meg kutyafogmosás.... MINEK?
5/6 anonim válasza:
Füstölt csont. Másfél évesen kapott először a kutyám, ragyogó fehér fogai lettek, egyetlen csonttól. Azóta is kap néha, és mindig megdícsérik a fogait a dokinál, pedig 8 éves lesz lassan.
Persze bármi más is jó, ami elég kemény, még a száraztáp szárazon történő rágása is sokat segít.
6/6 anonim válasza:
Ja, ha a kiskutya alatt kölyökkutyát értesz, akkor hagyd a fenébe a fogait, semmi baja nem lesz, ne erőltesd rá a "fogmosókat", mert még elbaltázzák az épphogy kialakult fogsorát.Majd fél-egy éves kora körül ráérsz, addig amúgyis ragyogó fehérek lesznek a fogai, ha el nem cseszitek valamivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!