Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi Lehet a baja a FIÚ kutyámnak?

Mi Lehet a baja a FIÚ kutyámnak?

Figyelt kérdés

Már két napja van ez:Futok a kutyámmal(fogyókúrázom és gondoltam a kutyának sem árt némi plusz mozgás)

És amikor kakilnia kell azt csinálja hogy pisil és tovvábmegy,megint megáll ugy csinál mintha pisilne de kakilni kezd szal oldalas lefo*sa a lábát.Ez miért van?

2011. márc. 13. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
vidd orvoshoz ;)
2011. márc. 13. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:

O

R

V

O

S

2011. márc. 13. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugi,ezzel nem kell orvoshoz menni.Az én kutyám is csinálja ezt néha,ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy megfogom a lábát és egyszerűen lerakom a földre.Egy idő után abbahagyja.Ez nem betegség,sokkal inkább egy hülye szokás.
2011. márc. 13. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Erdőbe, vagy ilyen helyre jártok futni? Azért kakil hígat, mert valami olyan illatanyag van benne, amit messziről éreznek más állatok. Olyan, mintha a pisivel jelölne, csak mivel gondolom nem tud gyakran megállni, így jelöli a területet. Az én kutyám is jelöl így, csak rendesen, nem emeli a lábát. Kérdeztem is az állatorvost, hogy mi a baja kutyának, ha sétálunk erdőben, akkor megy a hasa. Ő mondta, de már pontosan nem emlékszem, de a lényeg, amit írtam. Jelöl.
2011. márc. 13. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én Tacsim is ezt csinálta!

Elvittem orvoshoz és kiderült hogy:bélférges volt!

Én javasolnám az orvost!

2011. márc. 13. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Értelmes kérdés felelet:

"mi baja lehet a fiú kutyámnak?"

a válasz:

ORVOS

Tehát a kutya baját úgy hívják, hogy orvos.

Ez igazából nem orvos, hanem rossz beidegződés. Ha sokáig megy a hasa és nem jön ki belőle, akkor érdemes állatorvossal konzultálni. De először a pánikszerű O-R-V-O-S-hoz rohanás helyett előbb próbálj rizst adni neki.

2011. márc. 13. 18:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Rizst??De Szerintem nem midnenki volt tisztában a kérdés lényegével.

a kaki és a pisi mozdulata között semmi különbség nincs.Tehát azt hiszem hogy pisil de Akkor kakil.

De azért köszönöm minden keves válaszolónak,zőld kezek repkedni fognak de azért még várok választ! :D

2011. márc. 14. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
nem,nem erdőbe. 16. kerületben elég nehéz lenne erdőt talalni :3
2011. márc. 14. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!